לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2005, 22:07
צלמית המשתמש של StreetBazar
  StreetBazar StreetBazar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל StreetBazar
הדמו של FEAR.

http://www.filemirrors.com/search.src?file=fear_spdemo_en.exe&size=678081814

תורידו את הדמו הזה. המשחק FEAR זה משחק מדהים.

המשחק הוא לוחמה בכוחות על טבעיים. זה נשמע מגניב אבל זה מפחיד בטירוף. יותר מפחיד מDoom3.
טוב אחרי ששיחקתי בדמו של המשחק ברמת הקושי הכי גבוה אני יכול לסקר מעט את הדמו.

"תשחקו במשחק בחושך עם ווליום גובה." ככה אמרו על DOOM3, וככה אני אומר על FEAR.
דום לא היה ממש מפחיד, כלומר פשוט באו יצורים מאחורה אז הלכתי עם הגב. בFEAR הקטע שונה.
הדמות שמה זה ילדה, שמאוד דומה לילדה מהצילצול (100% הם גנבו את זה מהצילצול).
בכל מקרה היא מופיעה ונעלמת אז זה מבהיל.

טובה קצת ציונים.
גרפיקה 9.5 גרפיקה באמת גבוה מאוד הכל אצלי על מקסימום וזה רץ חלק, (חוץ מהטקסטורות שהם על medium בגלל שלכרטיס מסך אין מספיק MB). בכל מקרה גרפיקה יותר מן הכלל אפקטים גם טובים של הצללה, של עשן ושל אש.
סאונד 9 מכניס אותך לאווירה ממש טובה, כל דבר עושה רעש, שילוב טוב בין סאונד למוזיק, כלומר המנגינה היא מצמררת אוזנים, וגורמת לך לפחד, במיוחד הצחוק של הילדה.
אווירה 10 פשוט שחקו תבינו.
משחקיות 9, יכולת Slow Motion שמתמלא כאשר לא משתמשים, ופנס שפועל כנ"ל, אפשר להחזיק עד 3 רובים ואפשר להחליף לרובים אחרים (כלומר תמיד תחזיקו רובים יעילים, ועם רובה נגמר לו התחמושת תחליפו לרובה אחר ותאספו את התחמושות שלו מהיריבים שהרגתם.)
רמת קושי 9.5 AI מאוד גבוה. היריב מסתתר מאחורי קירות קופץ דרך חלונות, מתכופף זוחל מתחבא, מקיף אותך מכמה כיוונים (כאשר יש כמות גדולה). זורק גרנדות כאשר את לבד, מכוון טוב יורה טוב. פשוט תענוג להלחם נגדם, כמעט חובה להשתמש במצב ה SloMo ברמות הגבוהות כאשר נלחמים נגד כמות גדולה של יריבים. יש 4 רמות קושי, את הרביעית סיימתי בהצלחה, (הדמו קצר מאוד). תשחקו בו ותזכרו לשמור הרבה. אחרי כל קרב. כי תראו תמותו הרבה עד שתלמדו להלחם חכם, ולא להתפרץ למרכז אלה להסתתר ולירות.

ציון כללי 9.5. אפילו שאני לא ממש אוהב משחקי יריות, כלומר אני אוהב אבל רק מעט ואת השאר אני קורא להם Shit. בגלל שהם דומים וחוזרים על עצמם ומשעממים. ויש כמה מיוחדים, לא יודע עם המשחקיות מיוחדת, היא יכולה להיות פשוטה מאוד כמו של Doom3, אבל שיש למשחק גרפיקה כזאת יפה וסאונד כזה איכותי והמשחק אפילו לא חושב על לקרטע לי אז אני נהנה ממנו (הטעינה מעט איטית בגלל הטקסטורות אבל המנוע זז חלק לחלוטין וצריך לציין את זה לשבח, השמירה המהירה גם לוקחת כמה שניות, ואני מקווה שהם ישפרו את זה עד למשחק המלא, הרי זה צריך לחכות הרבה בשמירה מהירה זה צריך לשמור דברים סטטים. אבל הטעינה המהירה באמת מהירה (הוא שומר את הטקסטורות בזכרון). והאווירה גם מאוד טובה כמו שהזכרתי. בגלל שאני גם לא מחפש משחקי יריות מסובכים יותר מידי אבל כיפיים או מפחידים וזה בדיוק עונה לדרישות שלי.
משהו נוסף שאין לי ממש ידע בו זה הלוחמה ברוחות (הילדה עם הכוחות העל טבעיים). האם אני ילחם נגדה או שהיא תתן לי כוחות אני לא יודע, בדמו לא מוזכר דבר, וזה חלק מעניין, ולא רק חלק מהעלילה אני מקווה. אז יש למה לחכות. תורידו ותהנו דמו ממש טוב למשחק ממש טוב.
מפחיד!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2005, 14:57

בדיוק
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Mr Fool שמתחילה ב "הדמו טוב אבל אי אפשר להשתגע..."

דבר ראשון אפשר להשתגע מהציון.
עם הדמו כזה מוצלח אז המשחק צריך להיות על כמה וכמה יותר טוב. כלומר הדמו, זה רק ההדגמה.
במלא אני בטוח שזה יהיה מפחיד פי אלף.
המשחקיות הגרפיקה הסאונד והאווירה ישארו אותו הדבר.
(דרך אגב גמרתי היום את המשחק ברמה הכי קשה בלי להפגע אפילו פעם אחד) העקרון זה SloMo, להתקרב ליריב לעשות לו Melee, והתחבא והטעין את ה SloMo.

מבחינת הפחד אתה צודק זה הרבה יותר מפחיד מDoom3, והסגנון ההפחדה שונה ויותר טוב לדעתי.

בקשר לגרפיקה. הכל על מקסימום כולל AA AF של הטקסטורות (לא דרך המחשב הכרטיס מסך דרך המשחק). רק הטקסטורות על medium, והמשחק רץ חלק חלק.

הנה המפרט אם אתה רוצה:
AMD 64 3000
1GB Corsair 4400C25
A8N-SLI
Leadtek 6600GT
זה המערכת העיקרית כמובן. אם אני יחבר לדוגמה עוד כרטיס מסך דומה אז אני יוכל להריץ אפילו את הטקסטורות על המקסימום, אבל לא צריך להסחף יותר מידי.

בכל מקרה מה שדי מפתיע אותי זה שהדמו מאוד קצר, אבל הוא שוקל הרבה מאוד (700 מ"ב לפני התקנה), 1GB אחרי התקנה. אז מה יהיה המשחק המלא? בין 10-20GB? כאילו זה יהיה גודל מפלצתי משהו כמו כמה DVDים. אולי זה יהיה בין המשחקים האלה שאני יקנה. בדרך כלל אני לא מתלהב מלקנות משחקים כי הרב לא שווים את הכסף. למעט כמה ששווים את הכסף לדוגמה את UT2004, את XIII ב50 ש"ח, ועוד כמה משחקים. אבל נראה לי שFEAR הצטרף גם לרשימה. זה תלוי בעיקר עם הסינגל ארוך וטוב, אם המולטיפלייר שווה משהו, ואם למשחק יהיה גודל מפלצתי. ורצוי שיקבל ציון טוב ושיהיה טוב כמו הדמו לפחות.

עכשיו כמה דברים.
דבר אחד לקראת סוף הדמו שאתה הולך בחדר ויש דם בתקרה, הצלחתי להוציא נשק, כאשר אני יורה על התקרה את הדם קופץ כאילו זה הרצפה ויריתי מלמעלה. יצא לי לירות על הילדה עם כלי נשק וכמובן שלא קורה לה כלום (גם שאני פוגע).
דבר שני האם במשחק הילדה והרוחות יפגעו בי, או שאני יצטרך לפגוע בהם? כי הם הם לא יעשו דבר אז זה לא יפחיד אותי אם אני יראה אותה פתאום ואני יודע שהיא לא מזיקה. אבל עם היא מזיקה אז זה כן יפחיד, במיוחד בסולמות!!!

בכל מקרה תביא את הדעה שלך על המשחק עם ציון, אני רוצה לראות מה אנשים חושבים עליו.
מפחיד!

ישן 12-08-2005, 18:21
  Mr Fool Mr Fool אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.08.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי StreetBazar שמתחילה ב "בדיוק"

תודה, אבל אני יודע שדמו זה הדגמה. אתה לא צריך להתנשא

החשיבה של "טוב אם הדמו ממש והוא רק 15 דקות, אז המשחק יהיה פי 40!" לא נכונה. אתה לא יודע מה הם שאר השלבים, אתה לא יודע אם משהו ישתנה בעלילה שיהיה כל כך מעצבן וגרוע שתשנא את כל המשחק (מה שקרה להרבה אנשים עם HL2 למשל). אף פעם אי אפשר לדעת.
בקשר לדעה שלי, חוץ ממה שאמרתי בהודעה הקודמת: הדמו היה יפה. ה-AI טוב מאוד כמו שאמרת, החיילים צועקים אחד לשני וזה נראה כאילו הם משתמשים בטקטיקה ובסביבה כדי לתפוס מחסה.
אם המשחק יהיה טוב כמו הדמו ואפילו יותר (כי יש כמה דברים לא טובים כמו למשל עוד משחק שמתרחש במסדרונות, חדרים קטנים וסביבה ממש מצומצמת; רוב החדרים נראים שוממים; אין תמיכה ברזולוציה של 1280X1204) אז זה סביר בהחלט ש FEAR יהיה משחק השנה.

שוב, אין סיכוי שאתה מריץ את FEAR על הגדרות כאלה עם המחשב הזה. אנשים עם 7800 GTX שהוא כל-כך הרבה יותר חזק מ-6600 משיגים בסביבות 40 פריימים עם ההגדרות שאתה משתמש כביכול.
אתה משתמש ברזולוציה של 800X600? אני אשתכנע רק אם תראה לי תוצאות של FRAPS.

הקטע לקראת הסוף הוא הזיה אז בטח שלא תוכל לפגוע בה.
אין לי מושג מהי העלילה של המשחק אבל אני מעדיף לא לדעת אם הילדה יכולה לפגוע בי כי זה מוסיף למתח. למרות זאת, לפני כמה זמן ראיתי סרטון של FEAR שבו ראו את הילדה מחסלת חייל מסויים בצורה מאוד... לא נעימה (זה לא היה in-game ד"א).
ישן 13-08-2005, 03:08

כמה הסברים
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Mr Fool שמתחילה ב "תודה, אבל אני יודע שדמו זה..."

בקשר למשחק המלא. צודק שהיא אפשר לדעת איך הוא יהיה. אבל לדעתי מאחורי כל דמו טוב עומד משחק טוב. את הדמו שיחקתי כבר כמה פעמים והוא לא משעמם, המשחקיות שלו טובה, והAI מוסיף הרבה. אני בטוח שזה לא הלוחמה הכי קשה, (היה גם קטע בחוץ כאשר הורידו את הלוחמים המסוק, בתחילת המסך היו חביות ניתנות לפיצוץ, ככה שיש סבירות גם למקומות פתוחים. (גם לפי התמונות), מקומות סגורים יותר וחשוכים יותר מפחידים, אבל כמובן שיש סבירות שיהיה גם מקומות פחותים עם קרבות מעניינים. צריך לחכות לציון כדאי לראות איך יהיה המשחק, אבל עם לדוגמה היו שואלים אותי לפי הדמו אז המשחק נראה באמת טוב.
אני משחק ברזולוציה של 1024*768.
ניסיתי להפעיל את הFRAPS עם המשחק אבל הוא לא זיהה אותו, לא יודע למה.

בקשר לסוף המשחק. חוץ מההזייה.
כאשר היה הקטע עם הסולם. הצלחתי לתחכם אותם בכמה דרכים.
דרך אחת הצלחתי לעמוד ממש על הקצה של הסולם (בלי לרדת), כאשר היא הופיע אז ניסיתי לירות בא עם הנשק החזק שהורג במכה (לא מבין בשמות אבל הוא יורה קרן כחולה ששורפת את היריב). והיא לא מתה לא כלום, אבל היא אפשר לעבור דרכה, הדרך השנייה יותר קלה, במקום לדרת בסולם אז ימינה לסולם את אתה מסתכל למטה יש מנורה ארוכה, עם אתה יורה בא היא זזה, בכל מקרה תקפוץ עליה, לא תאבד חיים, ומשמה תרד למטה גם לא תאבד חיים. אחרי זה תעלה בסולם למעלה, ואז תוכל לראות אותה ולהתקרב אליה עד שהיא תעלם (2-3 שניות), תוכל לירות בא הוא לבוא מאחורה, אבל היא לא תוכל למות.

תגיד לי מאיפה הורדת את הסרטון. אני מת לדעת מה הקשר שלה למשחק.
בהתחלה חשבתי שבמשחק אני נראה נגד כוחות על טבעיים, או שלי יש כוחות על טבעיים, ככה שאני מחכה למשהו, אז אם אתה יודע משהו בקשר לזה אז תגיד לי

וכמה כתבה מעניינת שאני קורא עכשיו

http://www.gamespot.com/pc/action/f...p_flashtop_read
מפחיד!

נערך לאחרונה ע"י StreetBazar בתאריך 13-08-2005 בשעה 03:13.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:42

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר