10-08-2005, 09:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.10.04
|
|
היי מותק...
תראי,האמת שזאת באמת החלטה שלך ואת צריכה ללכת לפי מה שהלב אומר לך...
אבל בכל זאת,לפעמים הלב שלנו טועה,ומוביל אותנו למלכודות...
העניין שאת מפחדת עליו,כי הוא נראה טוב,ובנות כל הזמן מנסות להיות איתו-זה דבר טבעי ונורמלי......גם לי היה את הקטע הזה בתחילת הקשר עם חבר שלי,אבל למדתי לסמוך עליו,והוא גם הוכיח לי שמגיע לו שאני אסמוך עליו,אז את צריכה לשאול את עצמך האם את רואה אותו שומר לך אמונים ואת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות?! כי לא על כל אחד אפשר לסמוך אין מה לעשות,בנים רואים משהו יפה-ונתפסים (ואני לא מדברת רק על חברות של צעירים..אלא על נשואים!!)
את אומרת שהיציאות שלך יהיו מעטות ,אין מה לעשות,לפעמים צריך להקריב דברים,אבל אם הוא באמת רוצה אותך אז הוא ילמד למצוא דרכים כדי להיות איתך,אי אפשר שהוא יבוא אליך לשם לעזור לך מדי פעם? למרות שלא ככה בונים קשר........
בגלל זה את צריכה לחשוב על זה טוב טוב לפני שאת מכניסה את עצמך לשם שוב פעם,כי חבל שיקרה מצב שבסוף זה לא הולך ואת תיפגעי כפול...
בכית כשראית תמונות שלו? קורה...זה טבעי,בגלל שבכל זאת הייתה לכם בטח תקופה יפה ביחד,גם אני אחרי שנה ו-5 חודשים עם חבר שלי מסתכלת לפעמים בתמונות של אקסים ואומרת שזה היה פיספוס-אבל אי אפשר לחיות במחשבה שהאהבה תמיד מנצחת(את עדיין לא יודעת אם באמת יש שם אהבה אפילו...) כי לפעמים יש ללכת לפי ההגיון,ואת תמצאי מישהו אפילו יותר טוב מהנוכחי...ותזכרי שזה שהוא חתיך ויפה,וכולן רוצות אותו-זה רק מכשול.... זה גם מסוכן בעתיד...
תראי,את צעירה ,ויש לך את כל החיים לפנייך,ולפי מה שאמרת החיים שלך ממש מתוכננים(קבלי ח"ח כי לי אין מושג מה אני רוצה ...) את תכירי עוד בחורים ותראי שאולי באמת שווה יותר היה להמשיך הלאה ולראות עוד ממה שיש לעולם להציע לך...
ולמה את חושבת שאין המשך לקשר שלך עם הבחור הדתי?למה שלא תזרמי ותראי לאן זה יכול להוביל?? אם כייף לך אל תשאלי למה....
אז זהו בערך...אני לא יודעת אם עזרתי או לא,אבל זה מה שאני חושבת לפחות...
אין מה לעשות,לפעמים שווה יותר להמשיך הלאה,מאשר לשבור את הראש "מעניין מה הוא עושה עכשיו עם כולם,עם מי הוא מדבר ומי הבחורה שלא מפסיקה להקרצץ אליו עכשיו?!"
אז מותק,שיהיה לך בהצלחה,עדיין את זאת שצריכה להחליט,ונכון שזה קל לדבר וקשה לעשות-אבל אין ברירה אחרת...
אני מקווה שמה שתחליטי יהיה הדבר הכי טוב בשבילך,ואני בטוחה שתמיד אפשר למצוא מישהו יותר טוב..
בהצלחה בהחלטה..
שלך,
אורית