29-07-2005, 16:00
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.04
|
|
שבוע מוזר
עבר לי מאוד מהר משום מה אבל אני לא זוכר שעשיתי משהו מיוחד =\
אממ טוב יום ראשון לא עשיתי הרבה אבל ביליתי זמן עם חברים שלי שאחד מהם התגייס ביום שני לגולני, יום שני הלכתי לקחת עוד מסמכים מהרופא בשביל הצבא, הפעם פטור ממאמץ, לא להעמיס על הכליות המכסנות שלי לא רוצים שיכאב לי או שהבעיה תחמיר נכון =)
אממ ביום שלישי חידשתי דרכון אולי אם יתחשק לי לצאת מעלטת הערפל שלי אני אעלה את התמונת פספורט ועוד כמה אפילו שאני לא פוטוגני חחח... יום רביעי ההורים שלי טסו לחו"ל והשאירו אותי אחראי אז כל מה שעשיתי היה לחטוף עצבים וכאבי ראש מאחים שלי, אבל עכשיו הם לא פה לקחו אותםם לישון אצל סבא וסבתא במושב ויש לי בית ריק עד יום ראשון =) ייאיי!
אתמול הייתי בעוד כינוס מתנדבים של המכבייה היה דיי משעמם קיבלתי כזאת תעודת הוקרה וסיכה, אחר כך הלכתי לפסיטבל גולדסטאר בתל אביב, אבל משום מה אחרי 15 דקות יצא לי כל החשק להיות שם אז תפסתי את הקו אוטובוס האחרון הבייתה, וזהו בערך כתבתי אימיילים לידידות שלי, שפה יש לי איזה בעיונת קטנה שמתפתחת אבל זה כבר נכתוב באשכול אחר...
וזהו =)
רחלי תרגישי טוב ושתהיה לך החלמה מהירה!
אני שונא בתי חולים, הם המקומות שהסיוטים שלי נוצרים בהם... לא רוצה להתקרב לשם אפילו (זה קצת בעייתי למישהו שצריך להיות במעקב שנתי אבל ניחא) מי יתן ולא נזדקק לשירותים של המקום שנקרא בית חולים
אז שיהיה לכולנו אחלה סופשבוע שבעולם
אם אין לכם מה לעשות אתם מוזמנים לבוא יש לי בית ריק,
יש גם וודקה וטקילה זולה (חחחח כל כך זולה שהיא באה בבקבוק פלסטיק) ורום, ומשם אפשר לעבוד
שלכם רועי
|