27-07-2005, 22:33
|
|
|
חבר מתאריך: 13.02.05
|
|
מג"בניקים
בשבוע הבא אתם מתגייסים.
מהבק"ום תגיעו לבית חורון, שם יחלקו אותכם לפלוגות ומחלקות, שם גם תעברו ראיונות בראיון הזה כדאי להגיד לאן אתה רוצה להגיע אחרי הטירונות. (המלצה שלי קורס מ"כים).
בבית חורון תהיו בערך שלושה שבועות עד חודש בזמן הזה תתחילו לעבור שעורי נשק קצת מסעות קצרים בקיצור תתחילו להיות חיילים.
מבית חורון תגיעו ל"דבר האמיתי" מעלה מכמש שם תתחילו להתאמן תרגילי פרט חוליה כיתה ומחלקה.
תטעמו קצת לוט"ר תלמדו קצת על תפקידי המשטרה חוקים וכו' אתה מקבלים תעודת שוטר תלמדו שזה לא! נותן לכם כח בלתי מוגבל להיפך.
שם גם ילמד אותכם כל מה שאתם צריכים לדעת על פיזור הפגנות תלמדו להכנס לחדר עם בני ערובה תלמדו לעבור בקהל, ולירות, תלכו די הרבה ברגל, מסעות...
תעברו עוד שיעורי נשק כשתגיעו ל"מכמש" יחלקו אותכם לפק"לים.
תעברו סדרת שטח "שדאות" ובאיזה שהוא שלב יום אחד פתאום יגידו לכם שאתם יוצאים "להפעלה"
כלומר אתם יוצאים לתגבר פלוגות בשטח בדך כלל בירושלים אבל לא רק.
לי למשל יצא בטירונות לתגבר שבוע בתל אביב, שבוע הסתובבנו בדיזינגוף.
אבל אל תבנו על זה בדרך כלל תגיעו לירושלים. ותתגברו את הפלוגות שם תטעמו קצת מהעבודה האמיתית בשטח.
אחרי חודשיים שלושה זה גם תלוי בכמות "ההפעלות" שתעשו תחזרו לבית חורון לעוד חודש בערך שם תשלימו קצת תפקידי משטרה ותעשו עוד קצת תרגילי סדר לקראת טקס סיום.
ולי יהיו לכם עוד כמה ראיונות עם המ"פ.
ולמחרת הטקס סיום יחלקו אתכם לפלוגות.
תפרדו מהחברים ותמצאו לכם חברים חדשים כי אם אתם לא יוצאים מהפלוגה ל ימ"ג סמ"ג מתיל"ן וכ"ו אתם נשארים בפלוגה בדרך כלל עד השחרור.
אחרי הטירונות יפנו כמה מכם בדרך כלל אלה שבלטו בטירונות לקוסס מכי"ם או חובשים ואולי אפילו לאחת היחידות.
מי שלא הופנה שלא יתיאש כמגיעים לפלוגה יש ראיון עם המ"פ שם לחזור ולבקש לצאת לקורס מכ"ים חובשים או לאחת היחידות הוא בטח יגיד שיש לו תור של פזמ"ניקים לפניך אבל שוב לא להתייאש תבלוט תכיר את השטח מהר ותצא גם.
בכל מקרה אף פעם לא להתייאש לחזור ולבקש לצאת לקורסים או ליחידות.
חוץ מזה אף אחד לא אמר שבפלוגות רע אני הייתי שנה בפלוגה ונהנתי מכל רגע.
והדבר הכי חשוב אף פעם אבל אף פעם לא!!! להגיע למצב של מח"ש של אלימות מיותרת או שטויות מהסוג הזה זה אופייני לצעירים מתלהבים ואז חוץ מזה שזה עבירה על החוק זה תוקע לך את כל הקידום עד שזה נסגר אם בכלל .
אז בהצלחה לכולם.