לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-11-2024, 23:14
  milumnik milumnik אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.11.20
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "בניגוד לחדשות המתפרצות, יש גם..."

מפרטים נוספים עולה שהאזרח לא חוייל והוזמן על ידי ראש המטה של גולני (אל"מ במילואים). התירוץ של הרמ"ט נשמע מוזר וכנראה שהוא כבר מתכונן לחקירת המצ"ח שנפתחה בעניין.

"הזמנתי אותו לסייע להבין את המבצר הזה, משיקולים מבצעיים, כדי לוודא שאין שם מחבלים כפי שחשדנו", הסביר ירום. "הוא אמר לי שמיפוי המבצר בשטח עצמו יאפשר זאת. הוא הגיע לנקודה קדמית ליד הגבול ולקחתי אותו בשיירה מאובטחת לתוך לבנון. כשהגיע אליי הוא היה עם מדי צבא, נעליים צבאיות אדומות, קסדה, שכפ"ץ קרמי צבאי ונשק אישי צבאי, ולכן סברתי שהוא כבר חויל בדרכו הנה".

אז בשביל לזכות מבנה היסטורי ממחבלים בזירת קרב פעילה צריך להזמין ארכיאולוג אזרחי בן 70?

https://www.ynet.co.il/news/article/bkapnj6g1l
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-11-2024, 07:48
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 מחובר עכשיו  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי שפן סלעים שמתחילה ב "אין לי שום סיבה להתנצל,..."

לא יודע, אני קורא פה על אדם שחש צער עמוק על אובדן שני חיילים וחש אחריות ישירה בתור מפקדם ולכן מניח את המפתחות למרות שהוא אומר בפירוש "בציבור מצטיירת תמונה רחוקה מהאופן בו התנהל האירוע בחזית" ושישתף פעולה עם התחקיר באופן מלא.

מסתובבים פה עשרות (מאות?) קצינים בכירים ומדרג הביניים עם דם של אלפי חיילים ואזרחים על הידיים שלא מסוגלים לעשות רבע מזה שנה פלוס לתוך המלחמה ופה אל"מ אחד עושה את הכל 4 ימים אחרי האירוע ובטח פחות או יותר ברגעים הראשונים אחרי שהתאושש מהפציעה שלו עצמו.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:16

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר