20-07-2023, 16:16
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.03
|
|
מיומנו של טייס סושי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "דובר צה"ל מגנה סירטון שתכליתו ליצור שסע פנימי בתוך צה"ל"
(הערה: ברור שהטקסט הבא פיקטיבי לחלוטין ולא מתייחס פרטנית לכל גורם באשר הוא)
יום א'
10:45 - חזרתי בטיסת "הל טל" מברלין. כטייס בכיר מזמן הפסיקו לשבץ אותי לבתומי מרקש וקזבלנקה, אי אפשר לסבול את נוסעי השוקולד הללו, חושבים שהכל מגיע להם. פרנקפורט בהקשר זה מצוינת - כולם שם הייטקיסטים מפונפנים כמו שאני אוהב. כשנחתנו כרזתי אודות הפקקים הצפויים. וציינתי שהכל שווה למען הדמוקרטיה.
11:15 - אני בפקקים: מה שרואים משם לא רואים מכאן. יותר קל בגובה 30,000 רגל...
12:15 - סוף סוף הגעתי הבייתה. עומר סימס בקשר לטיסת רה"מ ביום רביעי. הודעתי לו חד משמעית שאני לא מטיס את הנאשם בשום פנים. רמז שילקח בחשבון, הפניתי אותו לועד. בפעם שעברה שניסו משהו 50% מהטייסים הודיעו על כך שחלו בדיזנטריה.
13:00- סוף סוף אפשר לנוח עבדתי קשה. טיסה של 4 שעות + נוסע שוקולד אחד, ביקשתי מעומר מכפיל שעות אני לא מוכן יותר להרויח 58,000 ₪ בסוף החודש כמו טייס מתחיל. "יוליאן" ייקרו את הסושי ב35% מאז העלאת הרבית מישהו צריך לשלם זאת...
17:00 - אני ואיילת יוצאים ל"יוליאן" הערב. אין כמו הסושי שלהם. מנות מעודנות ומעוצבות הטעמים המודגשים והנפלאים ובעיקר האנשים והסביבה הנכונה. פירות הים מבטיחים שאף אחד מהנייטיבס לא ייכנס בטעות.
18:00 - ערב מהמם חבל שלא ניתן לעשות זאת כל יום, איזו אוירה, איזו קולינריה. החיים של טייס ממש קשים מחר אני בברלין. מחרותים הרצאה בחיל האויר מול קציני יבשה - נקווה שיצליחו להבין את הדקויות - ובערב ה"תנדבות". מישהו צריך לשאת בנטל ולעצור את חיזבאללה.
23:00 - (מכין את ההרצאה) כבוד המפקד פלוני והמפקד אלמוני, קצינים וקצינות יקרים, חברים וחברות, חברות וחברים (מפקד הבסיס, קצינת הלהק הטרנסית, מח"ט גולני אוף כמה זה מסובך...) מצאתי "אחי ואחיותי לנשק".... (רגע, הם אחים שלי?!). מאוחר - מחר צריך לטוס לברלין - יהיה על מה לחשוב בדרך...
יום ג'
14:00 - ברשות המפקד אל"מ תומר פז קרח. ברשות אל"מ קרנית יהלום...., ...., ... אל"מ יעקב בן משה מח"ט גבעתי (אני מקווה שיצליח להבין אותי - גם כך נאלצתי לרדת ברמה), חברי (הם לא אחי) לנשק: חיל האויר מתמודד עם מרכיבי איום רב זירתיים, רב מערכתיים, טווחים משתנים הכוללים מערכי קרב מורכבים ומגוונים. משימתו הראשונה של חיל האויר היא השמירה על העליונות האוירית והגנת שמי המדינה. השניה היא תקיפות העומק שיכולות להתבצע רק באמצעותו. ושלישית והאחרונה היא הסיוע לכוחות הקרקע.... תוכלו תמיד לזכור שאנחנו נהיה שם כאשר תצטרכו אותנו. (מה הוא צוחק - הוא כנראה לא הבין כלום...).
21:00 - תדריך: המטרה באזור חומס מרכז לייצור טילי נ.מ שעשויים לפגוע בחופש הפעילות (אילו החמשים הללו היו עושים את העבודה כמו שצריך לא היינו צריכים לדאוג מדברים כאלו..). אתמול הגיע משלוח איראני חדש.... המטרה עברה אישרור מודיעני כולל ניתוחAI מיפוי 9900, נלקחו בחשבון טווחים סוגי חימוש, נוטרלה אפשרות פגיעה בבלתי מעורבים - עבר אישור משפטי כולל חוו"ד שניה שכללה תבחיני משפט בינ"ל.
22:00 - המראנו מאי שם מערכת העורב בפעולה, סוללת S-300 עיוורת. הגענו לכינרת החסימות מאבדות את יעילותן, נעלו, הופעל "קשת" במכ"ם האויב התפצלתי ל-5 מטרות. + 5 טילי הטעיה, כעת הם מטפלים ב-25 מטרות שונות. הסוללה עסוקה -איזו פירוטכניקה. הוצאתי את הפופאיי. 30 שניות לפגיעה. הסוללה זיהתה את ההתפצלויות, התראה: זוהתה נעילה מחושבת מסלול, שיגרו מטח מחושב - כיסוי אינרציה ריבוי מסלולי 0.95 לפגיעה. מפעיל ערפד, 0.48 שניות - התביית על התדר כעת הם באיחור של 0.4 שניות - (המרחק המציאותי כ-600 מטר - גבולי כש250 ק"ג חומר נפץ מפזרים ענן רסיסים) - נכנס לתימרון מאך - 9 (אם החמשים הללו היו מבינים כמה זה קשה.. הם לא יכולים להשיג 0.6...) הטילים התפוצצו מלמעלה מלמטה ומכל הכוונים הAI במטוס הזה גאוני... בכל אופן הרגשתי הדף... מתי ישדרגו אותי לחמקן?!
22:15 - אני בבסיס. צריך למהר עומרי בכל אופן שיבץ אותי להטיס את ה"נאשם" לפריס (לפחות יש שם סושי מצוין) הסביר לי שהתדמית של החברה ממש נפגעה בפעם האחרונה וממש ניגן על הפטריוטיות. לבסוף הבטיח מכפיל שעות - הצעתי לאיילת לעבור לפיין-שמוק והיא ממש התבאסה, עכשיו נוכל להמשיך ביוליאן. לפחות עוד חודש. (אקווה שהנאשם ימשיך בתפקידו ככה רק אני מוכן להטיס אותו עבור מכפיל כמובן. אל תספרו לאף אחד - הלוא אנו "אחים לנשק"....)
נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 20-07-2023 בשעה 16:41.
|