27-07-2005, 10:34
|
|
מנהל פורום צבא ובטחון
|
|
חבר מתאריך: 04.05.02
|
|
איך רואים שאתה שריונר!
הכל, כמובן, בידידות
ציטוט:
1. ניראה לך שצריך כוונת כה יקרה ומשוכללת לירי בטווח של 50 מ'?
אני לא יודע מה אתה היית עושה, אבל אם אני הייתי נתקל במחבל מטווח זה, הייתי מעדיף לירות בו צרור מהמותן, במקום להרים את הרובה לעין, לכוון, (להתפלל שהכוונת מאופסת...) ולירות בו כדור בודד.
|
ירי מהמותן יעיל בטווח של מטרים בודדים, אולי עשרות בודדות לכל היותר וגם זה אחרי אימון. אתה לא באמת מאמין לשטויות שרואים בסרטי רמבו ושות', נכון?
ובעניין איפוס הכוונת - בחייך, תהיה רציני! היית יוצא לקרב בלי תיאום כוונות? זאת הערה דמגוגית-משהו שמקומה לא כאן.
ציטוט:
2.הרובה ניראה קטן ונוח - ידידותי למשתמש. הכוונת המשוכללת, שהיא גדולה כמעט כמו הרובה כולו,הופכת אותו ל- 'תותח' ממש. לא ניראה לך שהכוונת רק מסרבלת את השימוש ברובה? איך יעשה הלוחם פזצת"א עם כוונת כה עדינה ושברירית? אולי פזצת"א בסלואו מושן?...
|
אתה בוודאי מתכוון לכוונת בתמונה הראשונה - זוהי כוונת לילה, שלא ממש מיועדת לשימוש עם נשק זה. ביישומי לוט"ר משתמשים בסמן לייזר ומשקפי ראיית-לילה - את שניהם אפשר להתקין ולהסיר לפי הצורך כדי למנוע סרבול מיותר. מקור התמונה בפרסומת ישנה, וזה מן הסתם כל ייעודה.
ציטוט:
3. ההממממ....סליחה.... מה זה בק"ש?
|
!COME ON, MAN - ליצן חש"ן או מה?! בק"ש = בקרת אש, הלוא הוא המחשב אליו משועבד התותח והגלאים השונים.