לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-05-2022, 23:33
  משתמשת נקבה סיון 2021 סיון 2021 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.04.21
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "היי"

מרגש.
עשרות אשכולות שלי שנותרו ללא תגובה באתר המחורבן הזה, אבל הנה, רק מגיח הפוץ המגעיל הזה וכותב שתי מילים קטנות ופתאום - כל העכברים יוצאים מחוריהם כדי להגיב לו.
!What a bunch of fucking assholes
כתבתי זאת כבר בעבר, ואכתוב זאת שוב: בני אדם זו החיה הכי רעה ומגעילה שיש, אין דברים כאלה. את יודעת לאילו דברים לצפות מלביאה, מנחש, מעקרב... ההתנהגות שלהם איננה נובעת מרוע, כי אם מתוך יצר השרדותי אבולוציוני גרידא. הרוע הוא תכונה המאפיינת רק את המין האנושי: כמה רשעות, זלזול ובוז כלפי כל מי ששונה קצת... יש לי דה ז'ה וו מטורף ל-11 שנה אחורה בדיוק. מה השתנה מאז? אני השתניתי: התפתחתי והשתפרתי כבן אדם, ואתם לא יכולים להכחיש את זה, כמה שלא תנסו. כמו שהולך המשפט באנגלית: I'm not getting older, I'm getting better.
אתם, לעומת זאת, נשארתם ילדים טיפשים ורעים שלועגים לשונה ומחרימים אותו. כיתה ד', much?
מאי 2011, מאי 2022, אותה התמונה בדיוק: אתם דוחים אותי. מתכוונת לכל מילה שאני כותבת הלילה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-05-2022, 17:21
  משתמשת נקבה סיון 2021 סיון 2021 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.04.21
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "[QUOTE=סיון 2021]וואי! עשה לי..."

מי שצריך טיפול זה אתה. אתה יכול להמשיך ולטעון עד שנת 2300 שלא פיתחת איזו אובססיה כלפיי (למען ההבהרה, לא מדובר באובססיה על רקע רומנטי, כי אם על רקע חטטנות ישראלית טיפוסית) זה לא ישנה את דעתי.
מציעה לך למצוא לעצמך חיים דחוף, ולהפסיק לדחוף את האף הישראלי החטטני ברמות בלתי נסבלות שלך אל החיים הפרטיים שלי. כן, עשיתי טעות איומה ונחשפתי הרבה יותר מדי מול זרים בפורום אינטרנטי, במדינה קטנה מאוד (לפי כמות הצפיות שכל אשכול TMI כזה קיבל, נראה שאנשים רעים, חסרי רגישות וחסרי מצפון כאן פשוט שיתפו עם כל העולם ואחותו, כמו בפייסבוק. אנשים זה חרא של דבר, מה לעשות? ואיך ציפיתי שזרים מוחלטים יכבדו את הפרטיות שלי, אם אני בעצמי לא כיבדתי אותה, לעזאזל?!), אבל לא מגיע לי להענש על זה ולשלם על זה עד עצם היום הזה.
אני עוצרת כאן, אם כי מהיכרות איתך אני בטוחה שתהיה חייב להגיד את המילה האחרונה. בהצלחה עם זה, אני כבר לא אגיב לך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:26

הדף נוצר ב 0.21 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר