18-06-2021, 10:12
|
|
מנהל בפורום צבא וביטחון
|
|
חבר מתאריך: 26.11.05
|
|
כמה שתנסו להמנע בסופו של דבר כל הריאיון הזה נגוע בפוליטיקה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טל ענבר שמתחילה ב "ראיון של ראש המוסד היוצא יוסי כהן לתוכנית "עובדה" - 10.6.2021"
- הפלטפורמה לריאיון תוכנית עובדה: המראיינת ניסתה לאורך כל הריאיון בזלזול נוראי לצבוע אותו בגוון פוליטי וקשרי הון שילטון.
הוא בעדינות מנומסת אבל בנחרצות ביטל אותה ואת הרפש שלה כלאחר יד, זה היה ממש פטתי אבל לא מפתיע.
- הפלטפורמה של התגובות והמגיבים: לא קשה לנחש מאיזה צד הם ואיזה צד הוא אז ברור שיצעקו "קשקשת, ביטחון מדינה, יוסי ילד רע...."
- המרואיין: מדהים, רהוט, כריזמטי, ענייני, ציוני, חד כתער ומאד עכשווי.
אני לא רואה כאן קשקשת או יח"צ אישיים או כל דבר כזה או אחר שניסו להדביק לו, אנחנו ב 2021 וזה המוסד וזו התקשורת ההמונית, הכל מותאם ואפילו מהנה ועדיין רב הנסתר על הגלוי.
מי שלא מבין את זה חי בעבר, בדיוק כמו שחקן החיזוק שהמראיינת הביאה מהפנסיה ויצא לו טרחני ועלוב.
מזכיר לי שכאשר נחשף טיל התמוז אמר לי אחד הקצינים הרלוונטיים "אחת הסיבות העיקריות שהתמוז ייחשף היא כי הוא כבר בשלהי ימיו, יש אמצעים אחרים ומתקדמים הרבה יותר.."
זו דרכו של העולם, כך היה בכל אמצעי או התנהלות צבאית/ביטחונית וכך יהיה, גם במקרה הזה.
אגב, בכל אותם רגעים בהם יוסי אמר "כנראה שטעיתי..." לטעמי בלבד הוא לא טעה, אבל בנקודת הזמן הזו זה הדבר הכי נכון להגיד לתקשורת ולסגור עניין כי מסיבות מבצעיות אי אפשר להגיד יותר.
מוריד את הכובע בפניו ומודה לו על העשייה הברוכה, בהצלחה בכל כיוון שייבחר.
נערך לאחרונה ע"י Fang בתאריך 18-06-2021 בשעה 16:55.
|