08-06-2021, 18:01
|
|
|
חבר מתאריך: 24.04.21
|
|
קטע ממש מעצבן שקרה לי לפני כמעט שעה:
חציתי דרך המרכז המסחרי בשכונתי בדרך הביתה, ומולי באו אם וילדה מלוכסנות עיניים. הילדה, שנראתה כבת שבע או שמונה (הערכה גסה) הסתכלה ישר עלי ואמרה "!Oh my god". זו הייתה הערה אחת יותר מדי בשבילי. מכיוון שההערה חסרת הטאקט וחסרת כל רגישות שלה הייתה באנגלית, גם התגובה שלי הייתה באנגלית. יצאתי עליה, הרמתי את הקול, כי מה לעשות, נשבר ה-Z מאנשים לא מחונכים. התחלתי עם "יש בעיה?" והמשכתי עם: "את ממש לא מדברת ככה אל אנשים, אנשים מגיעים בכל מיני גדלים, וצבעים, שמנים, רזים, שחורים, לבנים, ואת ממש ממש לא מדברת ככה אל אנשים. היא הנהנה בראשה והמשיכה הלאה עם אמא שלה. מקווה שהקאקרית הקטנה למדה שיעור מאוד חשוב לחיים היום, ולא פחות מזה - אני מאוד מקווה שאמא שלה גיבתה אותי אחר כך גיבוי מלא, כי כבר היה לי מקרה פעם שילדה אחת שבאה מולי ברחוב פנתה אל חברתה, הצביעה עלי ואמרה לה: "תראי איזו אישה קטנה", חינכתי אותה לא להצביע ולא להעיר כך, והן התקדמו אל האמא הבלתי משכילה חברתית (ובכלל) שלה שהלכה כמה מטרים טובים לפניהן, בכלל לא מקדישה תשומת לב למה שהילדה שלה עושה ולעובדה שהיא פוגעת ברגשותיהם של אנשים ומעצבנת אותם. כשהן הגיעו אליה, ראיתי שהיא לוחשת להן משהו, לא יכולתי לשמוע, אבל זה בטח משהו בסגנון "אל תתייחסי" או משהו. אתם מבינים? בהרבה מקרים אין לי פשוט עם מי לעבוד פה (אם כי ראוי לציין שגם היו הרבה הורים שגיבו אותי גיבוי מלא במקום, כמו שצריך).
לא מטריף? תארו לכם שבנוסף לכל אתגרי החיים שאיתם אתם נאלצים להתמודד ביום-יום (עבודה, דירה, בריאות ושאר ירקות), הייתם צריכים להתמודד גם עם שונות פיזית בולטת שאין לכם דרך להסתיר אותה (אני ממש לא צריכה ללכת עם סטילטו ולשלם על כך מבחינת בריאות ונוחות) ועם שלל התגובות שתקבלו מהחברה, כל יום, כל השבוע, כל השנה, כל החיים. לא כיף בכלל, נכון?
Being different sucks, ושמישהו ינסה להגיד לי אחרת!
השבוע שוחחתי בטלפון עם גבר שנמוך ממני ב-5 סנטימנטים, הוא סיפר שאנשים מבקשים ממנו להצטלם איתו ויש אף כאלה שמצלמים אותו ללא רשות. מה נסגר? למה בני אדם כל כך מטומטמים? חברה דפוקה. בעעע!
|