העיתו*אי מוטי קסטל: שאלתי את מפקד תח*ת מוריה מדוע אין אכיפה על עשרות 'חוגגים' בבלפור. הוא טען כי ש*י שוטרים עוסקים בכך. א*י לא ראיתי אותם..*תקלתי באייבי ב*ימין ללא מסכה. הוא הת*פל עליי והלם בראשי עם תוף. בסוף הרחיקו אותי - כי א*י מפר את הסדר. הב*תם??? pic.twitter.com/RSj4HZXoHf— Boaz Golan בועז גולן (@BoazGolan) August 6, 2020 Twitter, . ' ': " " ישי הדס מראשי ה'קריים מי*יסטר': "הוא רוצה שא*י ישבור לו גם רגל כמו לחבר שלו" צחוק? רצי*י? תחליטו אתם.. ב*וסף *יתן לראות קשיש *כה ש*אלץ לרדת לכביש בגלל פורעי החוק הללו! יש כבר דו"ח על השמשה (במפתיע*) אבל את מי מע*יין... כסף הרי לא חסר.. בושה!!!!!צילם: ב*י דגן pic.twitter.com/yEZ2d2wH77— Moti Kastel מוטי קסטל (@KastelMoti) August 5, 2020 Twitter, .
העיתו*אי מוטי קסטל: שאלתי את מפקד תח*ת מוריה מדוע אין אכיפה על עשרות 'חוגגים' בבלפור. הוא טען כי ש*י שוטרים עוסקים בכך. א*י לא ראיתי אותם..*תקלתי באייבי ב*ימין ללא מסכה. הוא הת*פל עליי והלם בראשי עם תוף. בסוף הרחיקו אותי - כי א*י מפר את הסדר. הב*תם??? pic.twitter.com/RSj4HZXoHf— Boaz Golan בועז גולן (@BoazGolan) August 6, 2020
העיתו*אי מוטי קסטל: שאלתי את מפקד תח*ת מוריה מדוע אין אכיפה על עשרות 'חוגגים' בבלפור. הוא טען כי ש*י שוטרים עוסקים בכך. א*י לא ראיתי אותם..*תקלתי באייבי ב*ימין ללא מסכה. הוא הת*פל עליי והלם בראשי עם תוף. בסוף הרחיקו אותי - כי א*י מפר את הסדר. הב*תם??? pic.twitter.com/RSj4HZXoHf
ישי הדס מראשי ה'קריים מי*יסטר': "הוא רוצה שא*י ישבור לו גם רגל כמו לחבר שלו" צחוק? רצי*י? תחליטו אתם.. ב*וסף *יתן לראות קשיש *כה ש*אלץ לרדת לכביש בגלל פורעי החוק הללו! יש כבר דו"ח על השמשה (במפתיע*) אבל את מי מע*יין... כסף הרי לא חסר.. בושה!!!!!צילם: ב*י דגן pic.twitter.com/yEZ2d2wH77— Moti Kastel מוטי קסטל (@KastelMoti) August 5, 2020
ישי הדס מראשי ה'קריים מי*יסטר': "הוא רוצה שא*י ישבור לו גם רגל כמו לחבר שלו" צחוק? רצי*י? תחליטו אתם.. ב*וסף *יתן לראות קשיש *כה ש*אלץ לרדת לכביש בגלל פורעי החוק הללו! יש כבר דו"ח על השמשה (במפתיע*) אבל את מי מע*יין... כסף הרי לא חסר.. בושה!!!!!צילם: ב*י דגן pic.twitter.com/yEZ2d2wH77
ְַַ ִֹּ ֹ ֱֶֶׁ ְַַּ ְִַָּׁ ֹ ְֶֹׁ ַ ֵֵ ַַֹּּ ְִָּ ִָָּּׁ ְִַּּ ְִָ ( ) - , - . , . https://sites.google.com/site/hamedinai/