16-09-2018, 02:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.09.09
הודעות: 12,940
|
|
מעולה - שנה חדשה, מזל חדש. מנה עיקרית: בוריטוס
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי DZZ שמתחילה ב "נו, זה קל: מנה ראשונה, מנה עיקרית, מרק, מנה אחרונה וקינוח!"
בשר טחון ובטטה בתוך טורטיה: פיתה מקסיקנית דקיקה.
אם מוותרים על הבצל המטוגן - קל להכנה וטעם מדהים.
טיפים:
1. הבצל המטוגן מייצר בעיה לא צפויה: נוזלים.
אם מכניסים את הבטטה והבשר לפני שהבצל התייבש לחלוטין, כל העסק יוצא רטוב (ומרגיש שמנוני) ועל פלטת השבת הופך לעל-סף-התפרקות (ועדיין מדהים ולא-באמת-מתפרק)
אבל למעשה הבצל המטוגן מיותר - מעלה קושי הכנה, ואפשר להשתמש במעט ממנו (ולייבש טוב) או לוותר.
2. במקום מלח אני מכניס קינמון. עם המתיקות העדינה של הבטטה (והבצל המטוגן אם יש) זה עושה טוויסט מדהים למנה.
3. כדי לסגור את הטורטיה, אני מוסיף קצת בצק (קמח מלא עם מים ומלח),
כמה דקות בתנור - והמנה יוצאת מדהים ומעוצב כמו שרציתי: מעטפה, משולש, או רול (תלוי כמה תכולה מכניסים לכל טורטיה)
|