25-07-2005, 08:54
|
|
|
חבר מתאריך: 30.06.05
|
|
אני שאלתי מדוע ניתנה לו,אתה יכול לענות לי על זה?
שכן אני אזרח שחושב שלו הוא היה עובר על החוק,הייתי צריכה לעמוד לדין,זוכר את האיש שגנב כיכר לחם?
זוכר איש ציבור,ח"כ שישב בגלל 100000 דולר?
אני שואלת,אם יש הוכחות,אם יש עבירה,למה האיש לא עומד לדין.
יש תשובה אחלה,אין גם אחלה.
אז ננסה שוב.
הנה קטע ממעריב:"במסגרת עסקת טיעון בעניינו של עמרי שרון, לא יוותר היועץ מזוז על עונש מאסר בפועל - כך מגלה הערב כתב ערוץ 10, ברוך קרא.
על פי הדיווח, עמרי שרון יהיה מוכן לחתום על הסדר בו יקבל עונש של עבודות שירות בלבד, בעוד שהיועץ מזוז מתעקש על מינימום של תשעה חודשי מאסר בפועל.
אתמול הבהיר מזוז כי לפרקליטות יש אינטרס לסיים את התיק במהירות, ללא הליך משפטי ארוך. לדבריו, הסדר טיעון בו יודה עמרי שרון בעבירות המיוחסות לו יאפשר הליך משפטי מהיר שיחסוך בעלויות ובכוח אדם, במקום משפט שעלול להימשך שנים.
מזוז הודיע אתמול כי אינו מתכוון לוותר על העבירות החמורות בהן חשוד עמרי שרון, אשר הוענש עליהן יכול להגיע עד שבע שנות מאסר. היועץ הוסיף כי שאלת פרישתו של עמרי שרון מהחיים הפוליטיים אינה מהווה שיקול בהחלטה אם להסכים להסדר הטיעון: "הקריירה שלו אינה מעניינת אותי", אמר. "
מה אנו למדים מהקטע?
1.היועץ לא יוותר על עונש מאסר,פרקלטי עמרי מוכנים להתפשר רק על עבודות שירות.
2.שמזוז חושב שהעברות של עמריקי מאוד חמורות,כאלו שהעונש עליהן יכול להגיע ל7 שנים!!!
3.עסקת טיעון תחסוך למדינה הרבה כסף.
התשובות שלי.
1.אם שני הצצדים מתווכחים על עונש,משמע שניהם מודים שנעשו עברות,מדוע לא ללכת לבית המשפט?
2.עבירות חמורות,אין מה להוסיף ואת זה אמר היועץ.
3.תעשו לי טובה באמאש(ל)כם,תחסכו למדינה במקומות אחרים ו....זה לא שחסר איפה
אל תחסכו בצדק,אל תחסכו במשפט.
תחסכו,בג'ובים,במכוניות ובטובות ההנאה,תחסכו בקופונים,בלשכות במשרות המיותרות.
|