09-03-2017, 17:28
|
|
|
חבר מתאריך: 09.06.13
|
|
חברים יקרים ונכבדים....
אל נא לכם לחשוב שיש בי רצון עז שהפורום ייסגר וכדו', נהפוך הוא, כולי תקווה שהפורום יחזור לימי הזוהר שלו, אפילו גם חלקית, אך לא כך פני הדברים כבר מעל שנה ויותר.
אם נחזור אחורנית שנה אחורה....
מלבד יומני הבנייה שאני מעלה אין כמעט פתיחת עצים שוטפת ויש יובש רציף חודשים רבים.
שתי דוגמאות מיני רבות:
אחת, לאחר המפגש הפורה שהיה אצלי באוגוסט אשתקד, דיברנו ודיברנו להחזיר עטרה ליושנה, החברים הבטיחו לכתוב ולשתף, אך זה החזיק בדיוק שבועיים.
לאחר מכן היה דיבור נוסף עם החברים כחודש לפני הכנס השנתי בדצמבר האחרון, ושוב, הייתה היענות מועטה לפני הכנס וקצת לאחריו כאשר פורסמו התמונות המרשימות מהכנס....
ומאז, שוב דממה מוחלטת כמעט למשך כשלושה חודשים עד ליום כתיבת מילים אלו.
במקביל...
רוב הפעילות נמצאת בפייסבוק, ואני מדבר על פעילות גבוהה מאוד של חברים רבים מאוד(למרות שלי אין פייסבוק, ואני מציץ מידיי פעם בעזרת הנייד של אשתי)
ככה זה גם בתחום דגי הנוי....פורומי הדגים בישראל דלילים מאוד וכל הפעילות נמצאת בפייסבוק, משהו כמו 200 חברים, לעומת 10-20 חברים שבקושי פועלים בפורום דגים כזה או אחר.
אין מה לעשות, זאת הקדמה לטובה או לרעה. וקצת קשה, אם בכלל לשנות זאת, וזאת במיוחד לאור הנסיון של השנה וחצי האחרונות להחיות את הפורום.
לי נראה, שלמרות הכוונות הטובות, שאתם מנסים להיאחז בקרנות המזבח, או במילים אחרות לנהל מדינה רבתי שאין בה כמעט תושבים.
ושוב, לא מייחל לסגירת הפורום כלל וכלל.
אבל בפועל, הלכה למעשה, זה מה שבאמת קורה בשטח כבר מאוד הרבה זמן, אם בגלל חוסר בנייה, אם בגלל חוסר זמן של החברים, אם בגלל נטישת התחביב ע"י חלק גדול של החברים ואם בגלל עידן הפייסבוק.
תעשו חושבים ותראו שדבריי אינם עורבא פרח.
חג פורים שמייח חברים.
דבר נוסף, מבלי להעלות את חמתכם
מדוע, אתם כל כך אנטי להיות פעילים בפורום דגמים בחו"ל....המצב שם נהדר, כל הזמן יש פעילות והצגת דגמים, כמות המשתתפים עצומה ותמיד אפשר ללמוד וללמוד מאחרים כמעיין המתגבר.
אני ניסיתי זאת ורק החכמתי בתחום הדגמים עם השנים.
|