27-12-2016, 20:39
|
|
|
חבר מתאריך: 09.06.13
|
|
תצוגת דגמי הנייר.....נקודה למחשבה
השנה היו כמות מציגים באופן כללי קטנה משנה שעברה וגם כמות בוני הנייר שהציגו היה מועט יחסית לשנתיים האחרונות ולכן הייתה בעייה קטנה עם נושא הקטגוריות.
התייחסתי בעבר לנושא הקטגוריות בתחום הנייר ולכן לא אדון בזה שוב, ניתן להסטוריה ולעתיד לראות מה יוליד יום.
אני רוצה להתמקד במשהו שמאוד הפריע לי בתערוכה הזאת.
מה שלי הפריע במיוחד יותר מנושא תחרות וקטגוריות למינהן, זה שהקצו לבוני הנייר מקום צדדי(ובדגש על צדדי), מה שהיה בעבר מקום "ספייר" לאלו שמגיעים מאוחר.......ולא יכולנו להציג את הדגמים היפים שלנו ביחד עם שאר הבונים, מפלסטיק, עץ, ברזל וכל חומר אחר.
על פניו זה נראה כאילו ייחוס וכבוד שנתנו לנו בוני הנייר מקום מיוחד, אבל אני דווקא לא רואה את זה כך.
דגמים הם דגמים ולא משנה מאיזה חומר הם עשויים וראוי להציג הכל ביחד...אחרת זה נראה(לפחות מבחינתי) כאילו שוב אנחנו מוקצים או מופרדים משאר העדר ולא משנה מה הייתה כוונת המשורר.
אם יקצו בכל תערוכה, מקום לפלסטיק, מקום לעץ, מקום לברזל ומקום לנייר, זה כבר סיפור אחר, אבל זה כבר דיון לפעם אחרת.
אני לעומת חבריי בוני הנייר המכובדים לא מעוניין להתחרות, כי התחרות לא מעניינת אותי....
אבל אני מאוד מעוניין להציג את הדגמים החדשים שלי בפני הקהל הרחב ובגלל זה אני מתאמץ ומגיע מרחוק מהצפון הקר.
ואם כבר להציג אותם אז להציג אותם היכן שאני רואה לנכון ולא היכן שאומרים לי להציג.
אני לא רוצה להעיר שדים ישנים מתוך הבקבוק שנשכח בעליית הגג, אבל יש לי תחושה ואני מקווה שאני טועה, שיש קהל מסויים שהפריע לו שבוני הנייר הציג בשלוש שנים האחרונות דגמי נייר מהממים ביופיים בקנה מידה בין לאומי וכך גנב קצת את ההצגה משאר התחומים ולכן היה נוח לשם אותנו בצד.
נקודה למחשבה לכנס השנתי הבא.
חג שמח ולילה טוב.
נערך לאחרונה ע"י יואב הוזמי בתאריך 27-12-2016 בשעה 20:45.
|