25-10-2016, 23:59
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי cohort
פעם שלישית (שאני רואה) שאתה מכנה אותו "פסיכופט". אנא, חלוק עימנו מתובנותיך האדירות, בעיקבות הניתוח המעמיק שעשית לו בשיחת אחד-על-אחד, כפסיכיאטר מורשה. או שזה סתם הרגל של שנים, לכנות את הימין "משיחי/הזוי/קיצוני/פסיכופט" (מחק את המיותר, אם בכלל יש) ואת השמאל כ"שפויים" ואת מעשיהם כ"מחזירים את השפיות". אתה יודע כיצד תיאר אלברט איינשטיין את הטירוף, נכון? חזרה על מעשה שוב ושוב תוך ציפייה לתוצאה שונה? כך נראה ה"שמאל" של ימינו. דוחפים שוב ושוב לכיוון שלום עם הפלסטינים ולוויתורים רק מצד אחד, למרות הכשלונות החוזרים ונשנים. למרות שמנהיגיהם מצהירים השכם והערב כי "אין להם האפשרות" לעשות וויתורים מוויתורים שונים, שכן "XYZ שייך לכל העם הפלסטיני". אז בשביל מה הם נחשבים מנהיגים? מעניין שרק ממנהיגים ישראליים מצפים ל"צעדים אמיצים" (לגבי "מחוות" כבר וויתרתי, זה סתם "בקטנה"). זה כנראה באמת נכון - העולם מתייחס לפלסטינים (ולמוסלמים בכלל) כמו אל הילד בן ה 15 בסופר שעושה סצינות שלא מהעולם הזה - פשוט מוותרים לו ומבקשים מהאח השני "להיות בוגר ולוותר". זה לא עובד ככה.
נ.ב:
השמאל הישראלי הם חבורת הבלתי שפויים היחידה בעולם שצורחת מעל כל במה שסותמים להם את הפה ועד כמה הם השפויים היחידים. זה כבר נהיה מעורר חמלה.
|
אכן יש לי תואר בפסיכולוגיה. ואכן מדובר בעבריין פסיכופט. כל שאר הדברים הם נכונים או לא, אין לי מושג, לא היה להם קשר למה שכתבתי. ראה את הפוסטים שלי, לא חושב שאי פעם כיניתי מישהו שחושב אחרת ממני פסיכופט. ואם כן, זה בוודאי מקרים חריגים. אל תכניס לי בבקשה מילים לפה.