21-06-2016, 08:37
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
השינוי המהותי היחיד (בגדול) שהתrjש הוא הוספת מסילות לאמצעים ששוטרים (ככלל) לא משתמשים בהם. (מלבד שינויים כלליים של הורדות משקל וכו' שנובעות מהתפתחות הטכנולוגיה)
אני אגלה לך סוד נוסף- אין שום שוני מהותי בביצועים בין יריחו, גלוק וזיג. כולם מוצר איכותי ברמה גבוהה, והשוני ב"איכויות" שלהם לרוב מתבטא בהעדפות אישיות שלא נופלות תחת "טוב" או "רע".
(הצינה הצרה של היריחו שהיא גם טובה וגם רעה, העובדה שלגלוק אין נצרה או פטיש ושההדק שלו מחורבן כתוצאה מכך, שזה טוב ורע, הצינה הענקית של הזיג, שזה טוב ורע, רק הדוגמאות שעולות לי לראש).
זה כמו לעשות מכרז בין מאזדה, מיצובישי וטויוטה, כולם ת'כלס באותה רמה, ההבדל מינוריים וכבר הרבה פעמים פונים לטעם אישי. אם מצאת חברה שעונה על המכרז, כלומר מייצרת את הכלי שאתה חושב שהוא הכי טוב במחיר הכי משתלם, אתה לא תבטל אותה כי התרומה שלה למשק הישראלי קצת פחות קטנה מזאת של המתחרה.
אלא אם זה חלק מהמכרז מלכתחילה. או אלא הפערים בתרומה עצומים, שזאת לא המציאות במצב הזה.
כי תכלס, מאזדה, מיצובישי וטויוטה תורמות למשק הישראלי באותה פרופורציונליות כמו זיג וגלוק.
נערך לאחרונה ע"י golani_2 בתאריך 21-06-2016 בשעה 08:40.
|