19-03-2016, 13:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
לצערי התברר שאיילת שקד היא גם לא טלית שכולה תכלת
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "מגלגלי העיניים עובדים שעות נוספות בכדי להלבין את הפשעים של ארגוני השמאל"
ואני אומר את זה בצער רב כי הצבעתי עבור מפלגתה בבחירות האחרונות, ואחרי בנט היא הפנים של המפלגה.
הגעתי למסקנה הזאת בעיקר לאחר צפיה בשלושת הפרקים האחרונים של הסדרה "דיני נפשות".
בפרק האחרון היה חשוב לאיילת שקד להדגיש כל הזמן שיש לנו פרקליטות מעולה, ואת השופטים הטובים ביותר שהיה ניתן למצוא.
בפועל (לפחות ע"פ העדויות) מסתבר שיש לנו פרקליטות מפלצתית שעושה את הכל כדי לנצח בתביעות (גם אם זה אומר לסלף נתונים, לשקר, לבצע פשעים, לאיים על שופטים, לטייח עובדות, ועוד שלל דברים מזעזעים).
על השופטים אין טעם להרחיב, על כל אחד טוב יש 4 גרועים, מה שהכי צרם לי בכתבה זה שמעבר לעובדה שלשופטים יש חסינות ותנאי חוזה ארוכי טווח (עבודה לכל החיים), מסתבר שיש להם גם חסינות מהעמדה לדין.
הודגמא המובהקת ביותר היא בעניין נשיא ביה"מ לשעבר בנצרת שנחשד בעבירות מין קשות (בין היתר אונס), והוחלט לבסוף כי הוא פשוט יצא לפנסיה מוקדמת (עם תנאי שכר שאני ואתה יכולים רק לחלום עליהם), ושלא תפתח נגדו חקירה פלילית, ובעת הצורך - גם העמדה לדין.
אז אתה מבין את האבסורד?
הפרקליטות עושה את הכל כדי להימנע ממצבים רגישים, מבחינתה אין חיה כזאת "שופט מורשע".
ואם שקד הזונה משתפת עם זה פעולה, אז שתלך היא וכל המפלגה שלה לעזאזל.
נ.ב
שחתי לגמרי מהסיפור של רמון שלפרקליטות היה קריטי מאוד לתפור לו עבירה פלילית ובעצם לגרום לו לסיים את הקרירה הפוליטית, בעוד שבמקרה של סילבן היקר, כאשר ישנן עדויות מוצקות לעבירות מין - כל הסיפור נסגר בשקט מופתי, אולי בגלל שסילבן מקורב לרוה"מ, ורוה"מ מקורב לפרקליטות?