לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-03-2016, 13:32
צלמית המשתמש של ai22
  משתמש זכר ai22 ai22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.09
הסרטון של אוליבר גרם לי לשים לב למשהו
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Benjamin Willard שמתחילה ב "הציבור בארהב הרבה יותר "מרכז"..."

גם טראמפ וגם אובמה בזמנו - לא בנו קמפיין שמבוסס על הגיון ועובדות, שמטרתו לשכנע מצביעים שהם מבינים יותר את המצב, ולכן יוכלו לתקנו.
שניהם בנו קמפיין - שמהלל ומשבח את היותם "מצליחנים".

אובמה בנה קמפיין YES WE CAN - קמפיין "נייק" כזה לחיזוק האגו. המון חיוכים והעצמה עצמית.
הרי אם רק נרצה מספיק - הבעיון בעירק יפתרו מאליו, לא?

זה גם מזכיר את הקמפיין להדחת נתניהו שאובמה סייע לממן,
שגם לא ניסה להציג עובדות ולשכנע - אלא לפנות עמוק לרגש עם מוזיקה דיכאונית ותמונות מדכאות.

וטראמפ בנה קמפיין מותג TRUMP שמהלל ומשבח אותו כמליארדר מצליח, ומתאר את כל מתחריו כלוזרים.
העובדות הן שוליות ומיועדות רק כרקע לשפת הגוף המצליחנית שהוא משדר.

נערך לאחרונה ע"י ai22 בתאריך 03-03-2016 בשעה 13:39.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-03-2016, 15:28
  ybd123 ybd123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.03.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Benjamin Willard שמתחילה ב "יונתן מוסק הזיתים אונס את דונלד טראמפ"

ג׳ון אוליבר מפגר וההגשה שלו גרועה. הכותבים שלו אפילו לא טורחים להסתיר את העובדה שהם מנצלים את הבמה לאינדוקטורינציה.

זה מתקשר לתופעה שזיהיתי בזמן האחרון בקרב הבלוגים הרבים בRSS שלי (והכוונה לאלה שאינם עוסקים במוצהר בפוליטיקה/אקטואליה, לרוב בבלוגים של טכנולוגיה). לא מעט מהם מנצלים את הבמה כדי לגדף את טראמפ, לעיתים אפילו ללא אצטלה של קשר כלשהו לנושא הבלוג. התחושה היא מין היסטריה קולקטיבית שכזו. אני בדרך כלל טורח להגיב ולהזכיר להם שזה מקטב את קהל הקוראים וכמובן מאוד לא מקצועי. (אם כי למען ההגינות יכול להיות שזה דווקא כן מקצועי, כי להזדהות כפרוגרסיבי עשוי רק להועיל בחלק מהתחומים...)
זה מצטרף לכך שלא מעט בלוגים של טכנולוגיה שברו חזק שמאלה בשנים האחרונות (למרות שרובם תמיד הכילו מידה כזו או אחרת של פוליטיקלי קורקט מובנה).

מזכיר לי איך ב2008, כאשר בלוגים דומים שקראתי ניצלו את הבמה כדי לעודד אנשים להצביע לאובמה. סגנון הכתיבה אז היה כאילו מדובר באיזה ציווי אלוהי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:20

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר