בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "ולשטר 200 הקודם היה קל לעשות?..."
נתקלתי גם בשטרות וגם במטבעות מזוייפים, וזה תמיד כשאני משלם והמוכר מודיע לי שזה מזוייף.
אני לא בודק באופן מדוקדק את העודף שאני מקבל. מה שכן, כשסירבו לקבל ממני 10 ש"ח מזוייפים ראיתי שהביצוע היה ממש גרוע, שכל מבט חטוף במטבע היה אמור לשלוח אותות אזהרה, וכנראה שזיופים כאלה פשוטים עובדים מספיק טוב.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "נתקלתי גם בשטרות וגם במטבעות..."
אני תמיד בודק מטבעות של 10 (פעם בדקתי גם 5, היום אין לי כוח, בכל מקרה נדיר שמשהו בודק את ה5), זיוף ה10 ש"ח הוא מכה של ממש, אבדתי יותר מ200 ש"ח בחיי כתוצאה ממטבעות מזויפים שקבלתי, אני מנסה לבדוק בכל הזדמנות(לא תמיד אני זוכר..).
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "כן אבל לעשות זיוף לא טוב זה..."
הבעיה היא שזה לא נעים לבדוק האם שטר הוא מזויף מול האדם שהביא לך אותו. צריך להרים אותו למעלה. זה מופע שלם ומביך שאנשים מעדיפים להימנע ממנו. אפילו כשקופאית בודקת שטר שלי אני מרגיש שהיא מרגישה לא נעים בסיטואציה הזאתי שהיא חלק מהעבודה שלה.