כנראה שאנשי שמאל שווים יותר מאנשי ימין בתקשורת...(ל"ת)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "אוטובוס של "שוברים שתיקה" הותקף על ידי פלשתינים באזור חברון,שלושה פצועים קל"
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "ושוברים שתיקה מזמינים חרם של..."
אז אין לך בעיה שיהודים יזמינו יידויי אבנים של ערבים על יהודים כל עוד שוברים שתיקה מזמינים חרם על ישראל?
אתה לא באמת חושב ככה, זה רפלקס מותנה בלתי נשלט שלא עובר דרך הגיון כלשהו.
כמו שאנשים חושבים שזה לא חכם לקבל עצות בנושא בריאות מאדם שמעשן. אותו הגיון בדיוק, אין הגיון.
john reese
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Benjamin Willard שמתחילה ב "צדק פואטי, אירוניה, וסתם צדק..."
שאבין, האם האוטובוס היה מזוהה כאוטובוס של שוברים שתיקה ?
אחרת זה יידוי אבנים של ערבים נגד יהודים.
זהות הנפגעים היא מקרית, לכן להגיד כן ירבו זה מזוכיזם.
john reese
אוקיי טעות שלי, לא הבנתי נכון את תת הכותרת בכתבה של וואלה, רשמו "תושב האיזור".
מסתבר שזה תושב של קריית ארבע שאמר את זה כתגובה לדברי אחד הפעילים שאמר "הכיבוש אשם בטרור".
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Mike-Opeth שמתחילה ב "אוקיי טעות שלי, לא הבנתי נכון..."
זה כבר יותר הגיוני, אם כבר הגיוני שיהודים יזרקו אבנים ספציפית על שוברים שתיקה, הערבים כנראה זורקים אבנים על אוטובוסים ישראלים ללא הבדל מפלגה שתיקה וכאלה
john reese
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי Nati323 שמתחילה ב "כמובן שאיחלתי את זה רק על..."
אבל ברור לך שזו הייתה אבן רנדומלית, ואי אפשר לאחל למשהו רנדומלי שיקרה שנית
כן ירבו זריקות אבנים והלוואי שכמה שיותר יפגעו בשמאלנים ככה קראתי את מה שכתבת
john reese
לא מכיר מספיק את הארגון המדובר, בכדי לדעת עד כמה הוא אובייקטיבי, ועד כמה מדובר בארגון בעל אינטרסים זרים.
תכלס הוא בטוח לא אובייקטיבי, כי הוא תמיד מחפש את הרע(אז גם אם מדובר באמת, זה ארגון עם ריח רע).
עכשיו טיפה נסטה מהנושא, ונדבר על השמאל הקיצוני באופן כללי. (ואני מדבר על אנשים מהסוג החלאתי של
ועכשיו נשאלת השאלה - "למי יש יותר גדול" - או בניסוח אחר, "מי אלים יותר – הימין או השמאל ?"
הרשה לי להיעזר במאמר נחמד בנושא.
ציטוט:
מדרבנים אלימות של היריב
חשוב לא פחות להתייחס לשיטת העבודה של השמאל הרדיקלי: הטקטיקה של השמאל הרדיקלי הייתה ועודנה לעורר אלימות מנגד: בשיטת ה-Sit ins וההשתלטות, כפו מפגיני שמאל רדיקלים את עצמם ברחובות ערים ובקמפוסים אוניברסיטאיים על מנת לגרור את המשטרה והרשויות לפנות אותם בכוח ו"להצדיק" בכך את האשמתן באלימות.
כך גם היום – הפגנות בוטות ופוגעניות של השמאל מתקיימות בכוונת מכוון להביא את המשוגעים מן העבר השני לנקוט באלימות נגדם – רק כדי לזעוק חמס. המאבטח האישי שלקח לעצמו גדעון לוי – זה חלק מאותה טקטיקה. יותר משהוא נועד להגן על לוי, הוא נועד להשלים את המהלך הטקטי הזה: הלהטת הרוחות באמצעות כתבה מרושעת שחוסה תחת חופש הביטוי, ציפייה לאלימות של השוליים, ואז צביעת כל המחנה הפוליטי היריב כאלים ולפיכך יצירת דה לגיטימציה של המחנה כולו (ולא רק שוליו הרדיקליים).
אולי השמאל הרדיקלי – היום, בנקודת הזמן הספציפית הזו – לא נוקט באלימות. אבל הוא תומך באלימות ומעודד אותה. תמיכה בלתי-מסוייגת של עמירה הס וגדעון לוי בטרור האסלאמי היא אלימות. אטימת אזניים ומילוי הפה במים נוכח אלימות אסלאמית בכל מקום שאליו הגיעו ארגוני הטרור האסלאמיסטים, ובניגוד גמור לכל הערכים שניכס לעצמו השמאל (חופש דת, זכויות נשים וזכויות אדם) – היא תמיכה באלימות במחדל. התמיכה באירגוני טרור כאילו-שמאליים כמו החזית העממית היא אלימות. לשמאל הרדיקלי יש סוכני אלימות מצויינים כיום – הוא לא צריך לפעול בעצמו. וכך נמשכת מורשתו מאז ועד היום.
אין כאן שום הסתה, לפי החוק היבש.
שכן - להגיד כן ירבו, לא מדברן ערבים לפגוע בכמה שמאלנים מסכנים, אתה לא באמת מאמין שהערבים צרכים דרבון מפורום פרש... בחייך.
זו לא יותר ממשאלה, שלא משפיע לכאן או לכאן. לדעתי גם מדובר במשאלה לגיטימית. זו אמריה מגעילה, אבל לא באמת הסתה.