10-12-2015, 18:30
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.15
|
|
אשכול האושר השבועי
קודם כל, הבדיקה שעשיתי יצאה תקינה. זה הכי חשוב. בלי עין הרע.
דבר שני, התחשק לי להתפנק קצת הערב, אז קפצתי לבית קפה ופירגנתי לעצמי בכוס קפה הפוך ובעוגת שוקולד חמה עם המון רוטב שוקולד מעליה. ראררר, זה הדבר הכי קרוב לסקס שהיה לי ושיהיה לי בזמן האחרון. תענוג מושחת, יצאתי משם עם הרגשה נפלאה (להוציא אולי קצת רגשות אשמה על כמות הסוכר שהכנסתי לתוכי הערב... רצוי להפחית כמה שיותר בדברים האלה להבא)... והרגשתי שהדבר היחיד שחסר לי עכשיו זה גבר. כן, עדיין חרמנית, כהרגלי. עדיין לא נרשמתי לאתרי היכרויות, כי זה שטחי, כי זה לא מוביל לשום דבר, וכי גם ככה אין לך הרבה סיכויים שיצא לך משם משהו אם את לא כוסית. יאללה, שאף אחד לא יבלבל את המוח על ביטחון עצמי וזה, בחורות שנראות ככה קל להן יותר, זו המציאות. ולא, זוהי לא התמרמרות, זו פשוט השלמה עם המציאות. כמו שסיפרתי כאן בעבר, הרמתי ידיים לאחר דחיות רבות למדי שקיבלתי מבחורים, אז לא בא לי לנסות יותר. ממילא אומרים שדווקא מי שמחפש לא מוצא, ושהאהבה מוצאת אותך דווקא במקום ובזמן שאתה הכי פחות מצפה לה, אז יאללה, אינשאללה, אני סומכת על אלוהים שאם הוא רוצה שאני אמצא את המכסה שלי, הוא כבר ידאג להפגיש בינינו איפשהו, מתישהו...
לא נורא, בינתיים נישאר רק אני והפורנו (הרוסי לרוב) שלי. כן, אני אישה ואני צופה בפורנו. ונהנית מזה. ואני לא היחידה.
|