מכיל ספויילר (בתאוריה, אין לי מושג אם זה באמת ספויילר כי זה עדיין לא מופיע בספר שעתיד לצאת, וכרגע זה רק בגדר תאוריה).
זהירות - ספויילר!
https://2015-uploaded.fresh.co.il/2...23/56793732.jpg
טוב אז מה שבעצם רואים בתמונה זה את דמעות הדם של ג'ון סנואו על הבגידה הקשה של אחיו לנשק, התאוריה אומרת שהכוהנת האדומה (שכמובן נמצאת ליד החומה לאחר שהיא נטשה את סטאניס) תשתמש בנשיקת האש שלה כדי להחיות את ג'ון מפצעיו הקשים (בדיוק כמו שת'ורוס שהיה בעצמו כוהן אדום, הצליח להחיות מספר פעמים את דונדאריון (קצת מזכיר נאריון לא? :-D).
בכל אופן המוות שלו משחרר אותו מהשבועה למשמר הלילה.
עכשיו לחלק הפיקנטי:
ג'ון סנואו בתור מפקד המשמר הכניס עשרות אלפי פראיים אל תוך הממלכה, נכנסו גם ענקים, כולם עם הזמן פיתחו כבוד ונאמנות לסטארק, התוכנית (המפגרת) של המורדים במשמר הלילה הייתה לחסל את ג'ון ואת כל הפראיים, אבל כנראה שהתוצאה תהיה הפוכה (ראבק, איך הם חשבו להרוג ענקים???) והפראים ישחטו את לוחמי המשמר, לאחר תחייתו מחדש של ג'ון, הוא יהיה מפקדם החדש, הדמעות שלו בפוסטר מסמלות את הכאב שהוא חש בבגידתו ע"י אחיו, ובשחיטתם ע"י הפראיים, לכן מדובר בדמעות דם.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי hzhz שמתחילה ב "אני חושב שהגיע הרגע בו אני..."
הסידרה עקפה את הספרים לא ?
ממה שהבנתי גורג' ר.ר מרטין נתן ליוצרי הסידרה יד חופשית להמשך העלילה.
חתימתך העצומה בגודלה, והחורגת בכמה סדרי גודל מחוקי החתימות, הוסרה. הסרת חתימה היא פעולה ארוכה יחסית, וכך גם כתיבת ההסבר הזה. אם תחליט לצפצף שוב על החוקים, בפעם הבאה יעשה דבר אחר שמסיר את החתימה בקליק אחד: חסימת משתמש. לשיקולך.