07-10-2015, 20:55
|
|
|
חבר מתאריך: 11.07.05
|
|
בגדול, לא באמת צריך לגבות כסף מתינוק בבתי קולנוע, אפילו בפארקי מים, דבר שאיכשהו יותר מעניין תינוקות, לא גובים עליהם תשלום.
אממה, האמא בחרה שלדעתי לא לנכון לפרסם את זה, וניכר שהצליח לה הפרסום חבל"ז. בפייסבוק, בynet, ומסתבר שגם פה. בניגוד לציפיות שלה, רוב התגובות לנושא אינן ברוח מחשבתה אלא לטובת בית הקולנוע, ומצדיקות את החלטתו ואת התקנון. אני מסכים עם מי שחושב שזה עלול להפריע ואומר: "ולא צריך", "מיותר להביא תינוק", "בשביל מה?" "למה לא בייביסיטר" וכו'. כי תינוק שבוכה כל הזמן לא בדיוק יעשה את חווית הצפייה טובה יותר. אבל מה עם לא? לא נתתם לה בכלל הזדמנות, מה גם שמדובר בסרט לילדים (וידוע שילדים לא מפסיקים לשאול שאלות במהלך הסרט, דבר שלא בדיוק נעשה בשקט; מהשורה האחרונה אפשר לשמוע אבא מסביר לבן דברים שקשורים לעלילה).
אני פשוט לא אוהב את זה שמכלילים מסקנות לכל גורם פוטנציאלי לבעייה. נכון שמבחינה סטטיסטית הם צודקים, אבל מניין הבטחון להשמיץ אותה ולהעליב אותה כך? אולי התינוק שלה לא בוכה כל שנייה ואם כן היא תצא ולא תחזור איתו (הילדים יכולים להשאר לבד בקולנוע כשהיא בחוץ).
מבחינה מעשית, אני לא הייתי חושב על להביא תינוק לאולם קולנוע כי אני לא חושב שזה משהו שיועיל לו חוץ מרעש באוזניים, ואולי חוויה של סיטואציות מוזרות, מפחידות ולא יודע מה, בגיל הזה אין שום תובנה לתודעת הנפש ואי אפשר לדעת אם זה משהו שהוא "אוהב" או "סובל" ממנו ולכן עדיף שלא.
נערך לאחרונה ע"י ramboli בתאריך 07-10-2015 בשעה 20:59.
|