03-10-2014, 10:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
מכיוון שאני יהודי טוב, אני מניח שאני אנצל את יום כיפור למרתון סדרות וסרטים...
אז הרשימה עוד תגדל.
אבל בנתיים:
1.Edge of Tomorrow - (הסרט היחידי שיצא לי לצפות בו 3 פעמים) - 9 מתוך 10 מבחינתי, סרט עם אקשן ללא הפסקה, גם המון קטעים מצחיקים, תסריט גאוני, והפקה מדהימה, קרוז ובלאנט (ההורסת) היו צמד מעולה.
2. Your Sister's Sister - סרט חמוד לאללה עם אמילי בלאנט, התקציר שלו פחות או יותר הוא שהידיד הטוב ביותר שלה נכנס לסוג של משבר פסיכולוגי עקב מות אחיו, והיא ממליצה לו לקפוץ לחופשה בבית של אביה שממוקם על איזה אי, כשהוא מגיע לשם מסתבר שאחותה גם נמצאת שם, ומשם אני לא ממשיך לפרט.
(לא מה שאתם חושבים).
נ.ב
הסוף של הסרט ישגע אותכם, כי אתם לעולם לא תדעו מה זה.
3. Wild Target - עקב המרתון שעשיתי על אמילי, והביקורות הטובות שהיו על הסרט חשבתי לתת הזדמנות.
ההתחלה הייתה סבירה, אבל אח"כ הסרט נהיה ממש גרוע, זה הגיע למצב שפשוט הפסקתי לצפות אחרי חצי שעה בערך, אני מניח שאם הייתי בקולנוע הייתי יוצא בהפסקה.
הסרט הזה הוא דוגמא טובה למה אסור לסרס סרטי מתנקשים ולנסות בכוח להתאים אותם גם לילדים, גם הדמות הראשית שווה לתחת, יכלו למצוא מישהו יותר איכותי.
נקודת האור בחצי הסרט שצפיתי בו - זה קטע במלון של אמילי, מומלץ במיוחד למק ושאר הבחורים שמפנטזים על אמילי (מודה, אני גם אחד).
4. Looper - סרט נחמד אללה, התסריט מאוד מקורי, הסוף קצת קריפי (אבל זה חלק מהקסם של הסרט), מומלץ בהחלט!
5. X-Men: Days of Future Past - אין צורך להרחיב במילים, האקס מן הכי טוב שיצא בסדרה, סרט על גבול המושלם, מבחינתי מקבל 9 מתוך 10 והולך ראש בראש עם קצה המחר על הסרט הכי טוב של השנה.
שווה לצפות בסרט רק בשביל הסצינה של מגניטו בסוף הסרט (סצינה שגורמת לאדם הממוצע להישאר עם פה פעור, ואח"כ לומר הולי שיטטט ענק), מלבד לסצינה הנ"ל יש עוד לא מעט קטעים ענקים, המון סלואו מושנים הזויים, ותסריט ממש יפה.
לא יצא לי עדיין להיתקל במישהו שאמר שהסרט לא היה אדיר.
נערך לאחרונה ע"י Narion בתאריך 03-10-2014 בשעה 10:56.
|