29-09-2014, 16:40
|
|
מנהל בפורום צבא וביטחון
|
|
חבר מתאריך: 26.11.05
|
|
כן זה אכן ניראה כיוזמה פרטית של קצין ולא מדיניות חילית ובכל זאת למה קצין שיריון צריך להמציא סיפור כזה?
(זהו, 17 חיילים חסרים בשריון? זה מעליב כמה שזה טפשי, עכשיו בעיניהם אחרי הסיפור הזה כל החששות שלהם מהשריון התאמתו עד כדי כך שהקשנ"ר היה צריך להתערב )
אני מניח שאלה חיילים שהתמיינו ביום סיירות לאחת מיחידות העילית של צה"ל, הודחו ממנה והחליטו ללכת לבא בתור (מגלן, אגוז, דובדבן וכו')
אני לא מסכים שהחיילים האלה בגלל שהם איכותיים צריכים להגיע רק לבא בתור, הם יכולים וצריכים להגיע גם לכוחות מז"י הסטנדרטיים כמו חטיבות החי"ר, חש"ן, חה"ן, מודיעין קרבי, תותחנים וכו'
לחיילים האלה היה צריך להסביר שגם אם זה ניראה להם לימון זה יכול להיות לימונדה וזה בידיים שלהם להוכיח זאת.
לחטיבות החי"ר יש את הגדס"רים, לחה"ן יש את יהלם, לחש"ן יש את סיירות 401 ו 7, לתותחנים יש את רוכ"ש ומיתר. הם מוזמנים להוכיח שהם מתאימים ולהתמודד על מקום שם.
להזכירך, אחרי אסון המסוקים אחת ממסקנות וועדת החקירה היתה שלא כל החניכים האיכותיים ביותר בקורס טיס יופנו אוטומטית למגמת קרב אלא חלקם יעבור למגמת מסוקים.
אנשים טובים צריך בכל מקום.
מצד החיילים, מה זה ההתנהגות הזו "לא מתאים לי אני הולך"? אולי כלא יסביר להם שבצבא ממלאים פקודות גם אם זה לא מתאים.
אגב, "ממים של טנקים" חגגו על זה כך:
נערך לאחרונה ע"י Fang בתאריך 29-09-2014 בשעה 17:05.
|