תצוגה אווירית - Capital Air Show - בקליפורניה, 2014
בסופ"ש האחרון נערכה התצוגה האווירית השנתית בסקרמנטו, קליפורניה, הידועה בשם "The Capital Air Show". התצוגה השנה הייתה פופולרית במיוחד בשל חזרתם של המטוסים הצבאיים לתצוגה, לאחר שלוש שנות העדרות. אני מתנצל מראש שדווקא את המטס של הF-22 (על שלל תעלולי ה Thrust Vectoring שלו) לא הצלחתי לצלם בשל בעייה טכנית (ששמה בישראל "בטריה ריקה") אך למרות היותי מצוייד אך ורק במצלמה הישנה והחלושה שלי נתברכתי בגברת רוג יציבת הידיים שלה מגיע מרבית הקרדיט על הצילומים והוידאו... את כל התמונות ניתן למצוא בגלריית הפייסבוק שלי אך מן הראוי שלפחות התמונות הבאמת טובות תופענה כאן:
הפתעה אחת: מוסטנג שעדיין נושא את כל המק"חים שלו כולל תחמושת אינרטית להדגמה
חיל הנחתים האמריקני יוצג על ידי שלישיית מטוסי הארייר. תפסתי אותם על הקרקע ובאוויר
בוידאו הבא ניתן לראות את ההארייר מציג את מגוון היכולות שלו עם המראה קצרה, ריחוף במקום, ריחוף ברברס, נחיתה והמראה אנכיות וכו'
אני מתנצל מראש - המצלמה שלי היא מצלמת סטילס דיגיטלית מדור ישן למדי. היא תופסת וידאו אך איננה מושלמת. כל התלונות על האיכות - עליי. כל ההתפעלות על היד היציבה - אשתי.
אחד מכוכבי המופע - המיצובישי זירו (אחד האחרונים שעדיין טס). הזירו הפליא בקרב אוויר מדומה עם הHellcat F6F שכיאה לתצוגה אמריקנית נגמר כשההלקט מוכרז כמנצח
ווידאו של שני הזקנים.... עוד פעם, המחמאות על היד יציבה לאשתי, התלונות על האיכות אליי