לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-01-2014, 21:20
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
זה בהחלט נראה כמו משהו שאמור לעמוד בחוץ בפגעי מז"א ונזק פיזי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dsho שמתחילה ב "דיווח לבנוני על חשיפת אמצעים ישראליים ליד עדייסה"

אם כי הבחירה בצבעים לא נראית מתאימה למשהו שצריך להסתיר, אלא אם המתקנים האלה היו מכוסים לגמרי במשהו, כמו למשל איזולירבנד שחור שנראה שכרוך על המתקן שנמצא בימין התמונה...
על כל פנים, משתמע מהכתבה ששני המתקנים סתם ישבו להם כך בין העצים ונמצאו כשם שהם נראים בתמונה, כך שלא נראה לי שזה באמת מתקן ריגול כלשהוא... גם אני לא רואה שהם מחוברים למשהו (בכל המקרים שנמצאו מתקני ריגול בלבנון בעבר, הם היו מחוברים בערב-רב של כבלים ומחברים).

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-01-2014, 00:56
  Reshef914 Reshef914 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.12
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dsho שמתחילה ב "דיווח לבנוני על חשיפת אמצעים ישראליים ליד עדייסה"

ושוב עולה התהייה שלי,
בהנחה וזה נכון והאמצעים ישראלים.
נכנסתם לשטח אוייב, בשושו, בלילה.
למה לכתוב על האמצעים בעברית? למה לציין שזה ישראלי? מה אכפת להשאיר את החפץ עם תבנית שרשום עליה Made in Antartica? מדינות יתחרפנו מזה!

וכן, זה לא כזה ציני, אנחנו לא משאירים חפצי ריגול עם דגל ישראל מתנוסס אליהם, אבל היו מקרים בעבר שטענו שח"א הפציץ, ישראל הכחישה ואז פורסמו שברי טילים עם כיתובים בעברית עליהם. טילים, ציוד ריגול והאזנה, למה בכלל לציין על מימייה דברים בעברית? לא היינו שם. לא קרה.

מילא הייתי טועה, התגובות להודעה הזו היו בסגנון "שום דבר\ שבר\ חפץ שנחשף לא היה באמת כתוב בעברית אלא, עריכות פוטושופ או מיחזור של תמונות מאירועים לא קשורים בכלל (כמו שמציגים "פצועים" מעזה למרות שמסתבר שהתמונות בכלל מסוריה".

אבל לא, דברים עם כיתוב בעברית נשארים בשטח. אולי לרוב הם מנפחים וממציאים דברים, תעמולה, ל.פ., וואטאוור, אבל כבר יצא לי לראות "דברים" "נשלחים" למדינות זרות שעליהם כיתוב בעברית.

עכשיו, מילא, המטרה הייתה ל.פ. שלנו. צה"ל היה מנסה בעצם להגיד:
הנה, הגענו אליכם, בשושו, באמצע הלילה, לא עליתם עלינו. תיזהרו.
אבל אז, לא רומזים, לא קורצים. מכחישים.
אז למה? מנסה להבין את המדיניות.

אם בזמנו, בעת הפצצת הכור בסוריה על ידיי ח"א הישראלי כביכול, היו מגלים מכלי דלק רקים של F15 שרשום עליהם Madgascar Air Force זה היה גאוני!

ישן 20-01-2014, 07:59
צלמית המשתמש של סירפד
  סירפד מנהל סירפד אינו מחובר  
מנהל פורום צבא ובטחון

חבר מתאריך: 04.05.02
אין חיה כזאת
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Reshef914 שמתחילה ב "ושוב עולה התהייה שלי, בהנחה..."

מישהו כבר כתב כאן לפני כמה שנים שלפני שנכנסים לביצוע בעומק שטח האויב מורידים כל מהציוד והאמל"ח כל סממן שמקשר אותו אל צה"ל או ישראל, כמו אותה תמונה של לוחמי ס. מטכ"ל אחרי מבצע בה הם לובשים מדים שמעולם לא ראיתי בשום מקום אחר או מערכות תצפית שמסומנות במספרים בלבד. ע"ע כל האמצעים שאותרו בלבנון, לא כולל אותה מערכת תצפית מוסווית כסלע שאותרה במורדות המערביים של רכס החרמון וכנראה ישבה שם עוד מלפני שנת 2000.

לא אתווכח על התנסויות אישיות שלך עם יצא דברים ש"נשלחו" למדינות זרות שעליהם כיתוב בעברית, ועדיין זה באמת נשמע כמו רשלנות חריפה ונקודתית.

ישן 23-01-2014, 14:39
  Reshef914 Reshef914 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.12
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי סירפד שמתחילה ב "אין חיה כזאת"

לא אפרט על ניסיונות אישיים שלי כי לא כאן המקום להרחיב עליהם. אבל אם זה רשלנות, אז הרשלנות לדעתי חוגגת.

זכור לי שאחרי תקיפה הכור בסוריה טענו שזה חיל האוויר הישראלי ואז הופצו תצלומים של מיכלי דלק עם כיתוב עברי עליהם. בזמנו גם נראה לי שהועלתה לפה בפורום תמונה של שברי טיל תמוז (לא זוכר אם בלבנון או סוריה) שהיו עליהם כיתובים בעברית וישראל הכחישה ובין לבין גם צילומים של ציוד ישראלי לכאורה שמשמש לריגול ונמצא על אדמת לבנון.
לא זוכר אגב אם דברים כאלה גם נמצאו בסודן שגם שם נטען שח"א הפציץ.

ראיתי אמל"ח של כלי טיס, ים ויבשה, על כללם נמצא כיתוב מודפס\ צבוע בעברית שמציינים פרטים מסויימים שאף פעם לא הבנתי למה הם צריכים להיות שם (כלומר, אולי הם צריכים להיות שם למחמשים\ מפעילים אבל בטוח שיש פתרונות אחרים). אותו הדבר על אמצעי קשר שונים, מיחשוב וכו'.
פשוט עדיף לא להשאיר ראיות בשטח

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:06

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר