26-12-2013, 02:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,305
|
|
אז זהו - בלי אמצעי חימום - אנחנו בבעיה.
לחם, גבינה, נקניק ושימורים יחזיקו זמן קצר יחסית. חשבתי לעצמי: הרי יש לי בבית די הרבה מזון "יבש" - קטניות, חיטה, גריסי פנינה, אורז, פסטה, קמח, קוסקוס וכדומה. שלכאורה יכולים להאכיל את המשפחה במשך כעשרה ימים, שלא לדבר על כל המוצרים במקפיא. מאידך - כל זה חסר ערך ללא חשמל וגז. אז אחרי רעיון הפיצה הגענו מיד לפרוק הרהיטים (אלה שעוד עשויים מעץ) והדלקת מדורה בסלון, מה שמאפשר גם ניצול מלאי הבשר. בעוד החבר'ה שלי דגלו בלעשות "על האש" העדפתי את שיטת הנזיד. סיר אחד עם תערובת מזינה. זה גם יותר חסכוני בדלק וגם נותן מענה תזונתי יותר טוב.
מה דעתכם?
|