לאחר ניסיונות כושלים נקווה שיעבוד.
דגם של בואינג 727. אי שם לפני המון שנים במאה הקודמת בזמן קורס בארה"ב הברית יצא לי לטוס בו, הטיסה היתה אגב מאוד נחמדה ומסתבר שזה היה אחד האפיינים של האוירון.נתקלתי בדגם באתר חיל האויר של ברזיל עם כמה וריאציות, בחיפוש סתמי מצאתי וריאציה של לופטהנזה לא ברור של מי או מה. ק"מ 1:70 אבל זה על A3, בהדפסה על A4 יצא 1:140 אבל לאוירון נוסעים מה אין יותר מידי פרטים - לא רע.
בסה"כ דגם חמוד וקל לבנייה.
המחפרון של קנון. מצד אחד מדויק ומתאים מאוד למציאות, מצד שני מוזר, חסר קצת צד שני של השרשראות והביפנוכו של הכף, חוץ מזה בסופו של דגם קצת חלש לדעתי יחסית לקנון.
מה שכן ההתאמה למציאות מדהימה, יצא לי בזמן הבנייה לראות מקרוב מחפרון אמיתי מקרוב - דמיון מדהים.
727 של דלתא לא מצאתי.
לכלוך - נו באמת נייר, נייר בונים, פלסטיק זה פחחות וצבע ויסלח לי יואב שכן מלכלך דגמים בכישרון רב ועוד נהנה מזה
אז ככה...
1. אוירון של חברת דלתא לא מצאת ??? אני מזכיר לך שיש אצלך ילדים אשר יודעים איך לעבוד. אז תפעיל את בת שלך גדולה או בן סנדביץ בסופ"ש שיחליפו לך את הסימונים באוירון.
2. יואב מלכלך וכל הכבוד לו. צריך לבנות נאמן למקור כפי שנאמר. מילא אתה לא מלכלך אבל להשאיר בפנים בצבע לבן נייר ??? לא מקובל !!! תקך טוש ותצבע לפחות. המינימום שאפשר לבקש...