05-10-2013, 09:42
|
|
|
חבר מתאריך: 05.10.13
|
|
צריך עזרה וייעוץ דחוף...
אני רוצה לספר לכם על המצב והתהליך שעברתי במהלך החודשיים האחרונים...
לפני כחודשיים התגייסתי לחיל התותחנים, רציתי בזה וממש הייתה לי הרגשה טובה בנוגע לכך שאני מתגייס לשם.
עם הזמן ראיתי שיותר ויותר קשה לי וזה כבר הגיע לשלבים של פרנויה קיצונית סיוטים והפרעות שינה והדברים האלה השפיעו עליי גם כשהייתי בבית יותר מדי אני פשוט לא מסוגל יותר,אני פשוט לא יכול לחשוב על להיות לוחם.
באמת שלא יכלתי לסבול את זה יותר והחלטתי להסביר למפקדים שלי שקשה לי,והם באמת ראו שקשה לי, הלכתי לקבן,הקבן משום מה לא עזר והחליט שאפשר לעזור לי עם זה וקבע לי עוד פגישה,אבל זה כנראה כי לא הצלחתי לשקף לקבן את מה שעובר עליי כמו שצריך,המפקדים כן ראו שאני לא מצליח לתפקד והציעו לשלוח אותי לקורס חובשים,רק מה...מדובר בקורס חובשים קרביים(לא ידעתי את זה) ,ביום ראשון הקרוב אני מתחיל אותו ואני באמת לא יודע מה הולך להיות איתי,רק לשמוע את המילה קרבי עושה לי רע,גם אם מדובר בתפקיד טוב אני פשוט לא מסוגל,אין לי מצברוח כבר כל השבוע(שהייתי ברגילה) ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי.
אני ממש רוצה להמנע מנפקדות ועריקות אני לא מאמין שזו הדרך אבל אם הצבא לא ישאיר לי ברירה ולא יתייחס אליי אני אהיה חייב לעשות את זה...
אני חייב עצה בנוגע למה לעשות בהמשך כי מדובר בקורס ואם אני נופל ממנו זה ביזבוז הקצאה ומצד שני אני פשוט לא אצליח לתפקד שם.
תודה מראש!
|