20-09-2013, 21:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Homo sapiens
החזקת מריחואנה אפשר לחשוב...אם כל אחד שהיה מחזיק מריחואנה לא היה אמין סביר להנייח שהיית צריך לפטר חצי ממשלה (במקרה הטוב) ואותה כמות ממערכת הביטחון וכן לא רק בישראל...
פעם אחרונה שבדקתי נחשד לא שווה למורשע, אז תן לי להבין לפי אמות המידה שלך כל אחד שנחשד במשהו הוא אשם בכך או שהדבר תקף רק לאנשים שאתה לא מחבב?
אם מבאי קישור למשהו שאמור לחזק את הטענות שלך לפחות תעשה את זה כמו שצריך
בקישור שאתה עצמך הבאת:
כן... בגלל שהוא משקר הצנזורה חסמה אותו מעניין...
יש שתי אפשרויות עיקריות לדעתי:
1. הוא לא שיקר - לכן הצנזורה חסמה אתו - מה שמפיל את הטענה שלך שהוא שקרן...
2. הוא שיקר - הצנזורה חסמה - מה שמחזק את הטענה שלו לגבי חוסר הדמוקרטיה בישראל (באיזה מדינות חוסמים "שקרים"?) ומה שמחזק את הטענה שלי שהממסד רודף אותו (כי הרי לא חסרים שקרים ושקרנים באינטרנט)
|
אוה, הדמגוגיה.
הוא ניסה לפרסם מידע שיש עליו צו איסור פרסום. בניגוד לך ולו, פורום פרש מכבד את חוקי מדינת ישראל וחסם אותו כיוון שהוא עבר על חוקי מדינת ישראל בפורום. אם תלך ותקרא את התקנון של פורום פרש, שעליו אתה מצהיר שאתה מסכים לתנאיו בכל פעם שאתה מפרסם הודעה פה בפורומים, תגלה שהוא אוסר על עבירה על חוקי מדינת ישראל מעל גבי הפורום. פרסום מידע שיש עליו צו איסור פרסום הוא עבירה על חוקי מדינת ישראל. על זה הוא נחסם, לא בידי הצנזורה אלא בידי מנהלי הפורום.
אתה משקר בלי הרף כשאתה טוען שהצנזורה חסמה אותו.
ציטוט:
עוד נקודה מעניינת
1. יכול להיות שהוא אכן חירטט - א למה הצנזורה חסמה אותו (האם זה היה על אותו המקרה...לא צויין)
2. הוא חירטט אבל את החירטוט הוא קיבל מהמקור שהדליף כדי להונות אותו - מה שמחזק את מה שאמרתי שהממסד רודף אותו.
|
או שאתה מטומטם או שאתה הוזה או שאתה סתם מנסה בכוח לייצר מציאות שאיננה קיימת. סילברשטיין נחסם מפרש יותר משנה לפני שהעתיק את התסמך שפורסם כאן. החסימה לא הייתה קשורה לפלאגיאריזם שלו.
עוד משפט שמחזק את מה שאמרתי
ציטוט:
ממתי אנשים שמשקרים ובודים סיפורים הם אנשים: man who dedicates his life to causing harm to the State of Israel?
|
אוי באמת, אתה טיפש? תמים? הוזה? אם אינך יודע מדוע עלילות דם ושקרים יכולים לפגוע במדינת ישראל ואזרחיה אז מה לעשות, אתה זקוק לאשפוז
ציטוט:
אבל שימו לב לניסוח:
State of Israel and its citizens
לתומי חשבתי שזה אותו הדבר שמי שפוגע במדינה הרי ההגיון אומר שהוא פוגע גם באזרחים לא?
וממתי האזרחים שייכים למדינה?
יכול למדובר על תרגום מאוד גרועה לאנגלית אבל יכול להיות שזה מצביעה על האג'נדה של כותב התגובה.
|
מדינת ישראל ואזרחיה מעיד על כך שלאזרחים יש אזרחות ישראלית... מה אתה מברבר?
בנקודה זו, אחרי שפירקתי את הדמגוגיה והשקרים שלך, מאחר ודי ברור לי שאתה תתעלם מהעובדה שחיברת בין שלושה דברים לא קשורים (הרדיפה לכאורה של סילברשטיין, העובדה שנחסם על ידי פורום פרש כשניסה לפרסם מידע שיש עליו צו איסור פרסום והפלאגיאט שהעתיק ופרסם ברמייה שנה מאוחר יותר), אני מפסיק בנקודה זו להתווכח איתך. לצערך כי רב, קוראי הפורום יכולים לראות בדיוק כמה מלא בבולשיט אתה...