לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-08-2013, 11:43
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "זה לא כזה נדיר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ai22
תופעות כאלו היו מספיק נפוצות כדי שהיהדות תתייחס אליהם לפני אלפי שנים.
לעיתים זה נגרם מבעיות גנטיות, ולעיתים מבעיות הורמונליות.

אתה מתבלבל בין "סתם" אנדורגינוס, שהכפילות בין אברי המין שלהם הם בד"כ חיצוני מול פנימי (כלומר פין ואשכים עם שחלות, או להיפך) כדוגמאת ג'יימי לי קרטיס. לבין מה שאני אמרתי- כפילות איברי מין חיצוניים- שאני לא יודע אם בכלל קיים בטבע, אבל אם קיים זה נדיר מאוד, מאוד.
ציטוט:
היום מתקנים דבר כזה בניתוח והורמונים,
אבל יש הורים שלפני כן מחכים לראות איך הילד מתפתח כדי לא ליצור בעיות בלבול מיני.
אם אתה רושם את המין בעת הלידה - הדבר יוצר בעיות אחרי זה.
זה התירוץ הרשמי.

על התירוץ הזה, גם משני מין מנסים להתלבש.

תמיד אפשר לשנות. אני חושב שלרשום "לא מוגדר" לא פותר את הבעיה הזאת (שלא קיימת מלכתחילה), אם כבר זה רק מסבך אותה.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2013, 12:59
צלמית המשתמש של Narion
  Narion Narion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.08
העולם הזה רק מדרדר...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Little Annie שמתחילה ב "לראשונה: גרמניה תכיר במין "לא מוגדר""

פעם זה היה פשוט:

היה זכר והייתה נקבה.

לכל ילד היה אמא ואבא, ממין זכר וממין נקבה.

מה הולך היום, ומה יהיה בעתיד?

למה לעזאזל ילד צריך אבא ואבא, או אמא ואמא?

או אמא שהייתה פעם אבא, ו\או ההפך?

למה לדפוק לילד את החיים עוד לפני שהוא התחיל אותם?

מה יהיה בעתיד, אמא ואבא חובב חיות?

חלאס, הכל כבר התחיל להתבלגן.

הזוי שאנשים עדיין לא הבינו שהומואים, לסביות, טרנסג'נדרים ושאר הירקות - הם אנשים בעלי בעיות פסיכולוגיות קשות, אוליי על גבול הפסיכיאטריות.

אדם נורמאלי לא אמור להימשך לאותו מין, האבולוציה לא יצרה אותנו ככה.

זה מצחיק שככל שהשנים חולפות, הזכויות שלהם רק יותר מעוגנות בחוק, במקום שנדאג להעלים את התופעה בשביל עתיד טוב יותר לעולם שלנו, אנחנו רק מטפחים אותם.

בא לי כבר להקיא מכל זה, ומכל החמורים שמעודדים את הנושא הזה.

ישן 20-08-2013, 14:02
  משתמש זכר Private Private אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.04
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "העולם הזה רק מדרדר..."

ציטוט:
פעם זה היה פשוט:
היה זכר והייתה נקבה.
לכל ילד היה אמא ואבא, ממין זכר וממין נקבה.
מה הולך היום, ומה יהיה בעתיד?

צודק. אם זה היה פעם, אז זה בטוח נכון לתמיד.
ציטוט:
למה לעזאזל ילד צריך אבא ואבא, או אמא ואמא?
או אמא שהייתה פעם אבא, ו\או ההפך?

אני אשמח לשמוע הסבר ל-למה לא?
ציטוט:
למה לדפוק לילד את החיים עוד לפני שהוא התחיל אותם?

מי קבע שזה דופק לילד את החיים? אני אומר שאנשים צרי מוח כמוך דופקים לילד את החיים.
ציטוט:
מה יהיה בעתיד, אמא ואבא חובב חיות?

אולי, למה? אתה נגד? אתה גם חושב שזה לא בסדר לחבב חיות?
ציטוט:
חלאס, הכל כבר התחיל להתבלגן.

צודק! צריך לעשות סדר. כי הרי העולם לא עובד טוב אם הכל לא מסודר לגמרי.
ציטוט:
הזוי שאנשים עדיין לא הבינו שהומואים, לסביות, טרנסג'נדרים ושאר הירקות - הם אנשים בעלי בעיות פסיכולוגיות קשות, אוליי על גבול הפסיכיאטריות.
אדם נורמאלי לא אמור להימשך לאותו מין, האבולוציה לא יצרה אותנו ככה.

פרופסור Narion, חוקר האבולוציה והפסיכולוגיה הטוב בעולם.
אתה רוצה להגיד לי מאיפה הבאת את השטויות האלה שאתה אומר כאן?
ציטוט:
זה מצחיק שככל שהשנים חולפות, הזכויות שלהם רק יותר מעוגנות בחוק, במקום שנדאג להעלים את התופעה בשביל עתיד טוב יותר לעולם שלנו, אנחנו רק מטפחים אותם.

ת'אכלס צודק. צריך להשמיד אותם אחד אחד.
אני בכלל, כמוך, בעד רצח של כל אלה שלא נתפסים לי טוב בעין.
ציטוט:
בא לי כבר להקיא מכל זה, ומכל החמורים שמעודדים את הנושא הזה.

גועל נפש. לתמוך באנשים שונים מאיתנו? באנשים עם בעיות פסיכולוגיות? אין ספק שצריך להשמיד אותם.

Narion, אני בעד שנצא לרחוב להתחיל רצח של כל אלה שלא נראים לנו בעין. כל אלה עם הבעיות הפסיכולוגיות למיניהם (אני אתן לך לבדוק אותם לפני, שתוכל להגיד לי את דעתך המלומדת על הבן אדם) צריכים למות ומהר.
חוץ מזה, אני איתך בנוגע לשלילת זכויות לכל אלה שמתנהגים\חושבים שונה מאיתנו. כל דבר שלא נראה לנו טבעי הוא בהכרח לא טבעי וכל דבר שהוא לא טבעי צריך להשמיד ולהעלים.

אפשר אפילו לרכז אותם במחנות ריכוז, ולתת להם לחיות כמו עכברושים. אולי אפילו מכות חשמל נוכל לנסות, אולי זה יעזור, מי יודע... אה, בעצם ניסו את זה.

אני מחכה לדעה המלומדת שלך. ואני אחרייך, בכל אשר תלך.
ישן 20-08-2013, 14:49
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Private שמתחילה ב "[QUOTE]פעם זה היה פשוט: היה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Private
מי קבע שזה דופק לילד את החיים? אני אומר שאנשים צרי מוח כמוך דופקים לילד את החיים.
מי קבע שאנשים כמו נאריון דופקים לילד את החיים? אני אומר שאנשים כמוך שכותבים שטויות באינטרנט דופקים לילדים שבסך הכל רצו לגלוש בפרש קצת את החיים.

ציטוט:
אולי, למה? אתה נגד? אתה גם חושב שזה לא בסדר לחבב חיות?
זה שלא הצלחת להבין למה הכוונה ב"חובב חיות" מעיד עליך הרבה יותר מאשר על נאריון.

ציטוט:
בהינתן שב"אמור" הכוונה ל"מועיל לצרכי רביה" הדבר מובן מאליו לכל מי שיש לו IQ מעל 60. יונקים (ובתוך כך פרימטים, ובתוך כך קופי-אדם, ובתוכם האדם...) מתרבים ברביה מינית.

ציטוט:
ת'אכלס צודק. צריך להשמיד אותם אחד אחד.
אני בכלל, כמוך, בעד רצח של כל אלה שלא נתפסים לי טוב בעין.

Narion, אני בעד שנצא לרחוב להתחיל רצח של כל אלה שלא נראים לנו בעין. כל אלה עם הבעיות הפסיכולוגיות למיניהם (אני אתן לך לבדוק אותם לפני, שתוכל להגיד לי את דעתך המלומדת על הבן אדם) צריכים למות ומהר.
חוץ מזה, אני איתך בנוגע לשלילת זכויות לכל אלה שמתנהגים\חושבים שונה מאיתנו. כל דבר שלא נראה לנו טבעי הוא בהכרח לא טבעי וכל דבר שהוא לא טבעי צריך להשמיד ולהעלים.

אפשר אפילו לרכז אותם במחנות ריכוז, ולתת להם לחיות כמו עכברושים. אולי אפילו מכות חשמל נוכל לנסות, אולי זה יעזור, מי יודע... אה, בעצם ניסו את זה.
זה כאילו נכתב בעוקצנות, אבל כבר ראינו שזה באמת מה שאתה חושב, ושוב - זה מעיד עליך הרבה יותר מאשר על נאריון.

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.

ישן 21-08-2013, 23:15

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי פסטן שמתחילה ב "[QUOTE=Private]מי קבע שזה..."

ציטוט:
מי קבע שאנשים כמו נאריון דופקים לילד את החיים? אני אומר שאנשים כמוך שכותבים שטויות באינטרנט דופקים לילדים שבסך הכל רצו לגלוש בפרש קצת את החיים.

מעולה! הבנת לגמרי מה עשיתי שם! זה רק מראה כמה דבילי מה שהוא רשם. ובגלל שיש לי תחושה שלא ירדת לסוף דעתי, אסביר:
נאריון קבע (נחרצות) שקשר של גבר וגבר או אישה עם אישה, דופקים לילד שהם מגדלים את החיים. אז אני קבעתי (גם נחרצות) על אותה אמת מידה שאנשים צרי מוח כמוהו ידפקו לילד שהם יגדלו את החיים, בדיוק כמו שאתה קבעת (נחרצות) שאנשים כמוני (כן, מסתבר שאני חלק מחבורה של אנשים) דופקים לילדים שבסך הכל...
אבסורד, לא?

ציטוט:
זה שלא הצלחת להבין למה הכוונה ב"חובב חיות" מעיד עליך הרבה יותר מאשר על נאריון.

חחחחחח הרגת אותי מצחוק

ציטוט:
בהינתן שב"אמור" הכוונה ל"מועיל לצרכי רביה" הדבר מובן מאליו לכל מי שיש לו IQ מעל 60. יונקים (ובתוך כך פרימטים, ובתוך כך קופי-אדם, ובתוכם האדם...) מתרבים ברביה מינית.

אתה עושה את עצמך או שאתה רציני?

נאריון אמר:
"הזוי שאנשים עדיין לא הבינו שהומואים, לסביות, טרנסג'נדרים ושאר הירקות - הם אנשים בעלי בעיות פסיכולוגיות קשות, אוליי על גבול הפסיכיאטריות.
אדם נורמאלי לא אמור להימשך לאותו מין, האבולוציה לא יצרה אותנו ככה."

אני אמרתי:

ואתה מגיב לי:

מתוך 32 מילים(כן, ספרתי) מהציטוט שציטטתי - לקחת בדיוק 5 מילים ועל פיהם הגעת לקביעות חד משמעיות. מדהים.
אתה התחייחסת ל-5 מילים האחרונות שהוא אמר ("האבולוציה לא יצרה אותנו ככה") ואני התייחסתי לכל שאר הדברים, באמת היה קשה להבין את זה, שהייתי צריך להסביר לך?

לכן, ב"אמור" לא הייתה שום כוונה ל"מועיל לצרכי רביה" (תהיה בריא, איך הבנת את זה ממה שהוא רשם...) האמירה ש"אדם נורמלי הוא אדם שלא נמשך לאותו המין" משול לאמירה "אדם שקורא לעצמו פסטן בפורום הוא דביל." הקביעה הזאת מעידה בעיקר על טיפשות של צד אחד שלא מוכן להבין שלא הכל שחור או לבן ויש גם אמצע. זה שבן אדם נמשך לאותו המין רק אומר שהוא נמשך לאותו המין ולא אומר שיש לו בעיות פסיכולוגיות שיש לטפל בהן, כמו שבן אדם שקורא לעצמו "פסטן" בפורום הוא לא באמת דביל, ואין לו באמת בעיות פסיכולוגיות שיש לטפל בהן. מבין?

אפילו יותר מזה, משיכה מינית היא הרבה מעבר ל"צרכי רביה" של האדם. קיום יחסים בין גבר לגבר או בין אישה לאישה אין בהם שום דבר שהוא לא "טבעי" (מי לעזאזל קובע מה טבעי ומה לא?).

ציטוט:
זה כאילו נכתב בעוקצנות, אבל כבר ראינו שזה באמת מה שאתה חושב, ושוב - זה מעיד עליך הרבה יותר מאשר על נאריון.

זה ממש לא כאילו נכתב בעוקצנות (למה הכאילו?!). זה נכתב לגמרי בעוקצנות.
האמת, לא הבנתי את הקשר בין הפוסט ההוא לפוסט הזה, אז אני אצטרך שתבהיר את כוונתך...
לא תסרב למישהו שהאי קיו שלו פחות מ-60, נכון?

אה כן, ואם יש לך עוד משהו להגיד עלי או לספר לי על עצמי... דברים אולי שלא ידעתי - אני אשמח לשמוע. תרגיש חופשי.
ישן 21-08-2013, 23:30

בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "במקרה הזה נריון צודק לשם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
במקרה הזה נריון צודק לשם שינוי ולטרנסג'נדרים יכולות להיות בעיות נפשיות ולכן יש ועדות סינון שנותנות אישור/דחיה לאותם טיפולים/ניתוחים, ואתה מוזמן לקרוא על זה דרך חיפוש בגוגל.

כמו לכל בן אדם... אני לא חושב שזה יותר חמור מכל "בעיה" נפשית אחרת. האמת היא שאני אפילו לא רואה בזה בעיה. כל מה שאני רואה זה בן אדם שמתנהג שונה ממני (מסיבה כזאת או אחרת, וזה אפילו לא משנה למה). ה"בעיה" הזאת פשוט מאוד מוחצנת ו"מאוד" שונה בשביל הרבה אנשים ובגלל זה הם תופסים את זה בצורה הזאת.
הועדות סינון האלה שנותנות אישור או דחיה לאותם טיפולים או ניתוחים הם חשובות מאוד! הניתוחים\טיפולים האלה הם לא משהו שאפשר לשנות אחר כך בחזרה. מבצעים פעולות בלתי הפיכות על הגוף. אין דרך חזרה מזה. חשוב לברר באמת שאין לאותו בן אדם איזה שהיא בעיה נפשית שגורמות לו להרגיש או לחשוב ככה.

ההתייחסות לכל ההומואים, הלסביות או הטרנסג'נדרים כלוקים בנפשם הוא, בעיני, נובע מפחד מהשונה. זה שבן אדם מתנהג שונה ממני לא הופך אותו ל"לוקה בנפשו" וזה שבן אדם מתנהג שונה מרוב האנשים גם לא הופך אותו ל"לוקה בנפשו". הוא פשוט מתנהג שונה, זה הכל.

מעבר לזה, האמירה שלו (בעקיפין אמנם) שצריך לשלול מהם זכויות, היא חציה של קו אדום. הבן אדם החליט על דעת עצמו שזה לא נראה לו, שיש לאנשים האלה בעיות נפשיות קשות ושצריך להחזיר אותם לתלם. מי הוא שיגיד למישהו אחר איך לחיות את החיים שלו? או מה טוב לבן אדם אחר?
ישן 20-08-2013, 18:10
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "העולם הזה רק מדרדר..."

פעם, אתה מתכוון כמו המצרים הקדמונים? אצטקים? אינדיאנים? מאיה (ושאר העמים האמריקאיים)?יוונים הלניסטיים? אולי אתה מתכוון לסינים, ליפנים או לתאילנדים? אולי אתה דווקא מתכוון להודים, לשומרים או לעמים מילנזיים?
ההיסטוריה, במובן הזה, היא נגדך.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 20-08-2013, 18:22
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "פעם, אתה מתכוון כמו המצרים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ביטיס
פעם, אתה מתכוון כמו המצרים הקדמונים? אצטקים? אינדיאנים? מאיה (ושאר העמים האמריקאיים)?יוונים הלניסטיים? אולי אתה מתכוון לסינים, ליפנים או לתאילנדים? אולי אתה דווקא מתכוון להודים, לשומרים או לעמים מילנזיים?
ההיסטוריה, במובן הזה, היא נגדך.

בכל אלה - לא היו זכרים ונקבות? או שמא לא היו לכל* ולד אמא ממין נקבה ואבא ממין זכר? רביית בתולים בבני-אדם? citation needed!

*לכל - במובן של כמעט לכל. זה שתמצא שניים או שלושה מקרים של בעל תסמונת XYY פורה שהיה אב או מישהו עם תסמונת XX/XY שהצליח איכשהו למלא תפקיד של אחד הצדדים לא באמת מרשים או קשור.

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.

ישן 20-08-2013, 19:47
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי פסטן שמתחילה ב "[QUOTE=ביטיס]פעם, אתה מתכוון..."

והיום יש רבית בתולים? כמו היום, תא משפחתי יכל להיות מורכב מילד שנולד לאישה שהיא לא חלק מהתא המשפחתי. מסירת ילדים לאימוץ היתה נפוצה למדי, לפחות ביוון ההלניסטית, שלא לדבר על מצב בו זוג ביחסים הומוסקסואליים "מחזיק" אישה למטרות ילודה.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

נערך לאחרונה ע"י ביטיס בתאריך 20-08-2013 בשעה 19:49.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:52

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר