לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2013, 09:30
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
"הארץ" מפרסם מאמר מערכת המציג את בנט כמטרד לאזרחי ישראל

היום פרסם העיתון מאמר מערכת נגד בנט. המאמר קרא לביבי (שהוא כידוע המועמד שהארץ תמך בו מאז ומתמיד) לפטר את מי ש"הארץ" הגדיר כ"מטרד לכל אזרח ישראלי שרוצה לחיות במקום טוב יותר ".
כמו כן, מציין המאמר שבנט מחבל בתהליך המדיני.

----------------------------------------------------------------------------

המאמר הוא מהסוג שלו נכתב על איש שמאל, היה מוגדר בידי אנשי "הארץ" כהסתה בוטה, אבל אסור להתייחס אליו כך. המאמר הזה, שבמקור היה אמור להיקרא ע"י קוראיו של העיתון (שברובם בין כה וכה שונאים את כל מה שקשור בבנט ובמה שהוא מייצג - ציונות, ערכיות, אהבת הארץ), הוא מתנה בלתי צפוייה מבחינתו של בנט. זה לא מקרה שבנט כבר מצטט אותו בהנאה בעמוד הפייסבוק שלו...
השמאל הקיצוני תמיד היה מומחה בלקדם מטרות הפוכות לאלה שרצה, והמאמר הבינוני-מינוס הזה רק יעזור לבנט בקרב תומכיו (שרבים מהם היו די מאוכזבים מחוסר הצלחתו למנוע שחרור מחבלים ומכך שההקפאה לא בוטלה לחלוטין).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-08-2013, 19:19
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
התגובות מוכיחות שאתה צודק. לו הייתי ביבי הייתי פונה להארץ בתחינה שלא יפרסמו את המאמר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב ""הארץ" מפרסם מאמר מערכת המציג את בנט כמטרד לאזרחי ישראל"

8 hours ago

Raviv Petrar פעם, באחד הקניונים רצו שאני אעשה מנוי ל"הארץ", אמרתי: "לא תודה אני כבר אתרום לחמאס ישירות..."
Like · Reply · 759 · 5 hours ago · Edited
21 Replies · 4 hours ago

Avi Jan אם עיתון הארץ שונא אותך, אני אוהב אותך.
Like · Reply · 554 · 10 hours ago via mobile
5 Replies · 6 hours ago

Muly Gottlieb אתה יודע שאתה בטוח עושה משהו טוב, כש "הארץ" משמיצים אותך העיתון הזה כזה פח, שאפילו בשביל לעטוף דגים הוא לא טוב...
Like · Reply · 286 · 9 hours ago
9 Replies · 3 hours ago

Matan Mesika עיתון הארץ הוא מסמך חסוי - כי רק שלושה אנשים קוראים אותו...
Like · Reply · 102 · 9 hours ago
5 Replies · 5 hours ago

Shirli Shilwan-Achial חחחחח גדול... עוד מעט הם יגידו שהיהודים הם מטרד לעם הערבי שרוצה לחיות באדמתו בשקט ושלווה!!! איכככ פאטתיםםםםם!!!
Like · Reply · 165 · 9 hours ago
6 Replies · 9 hours ago

Sagiv Ashtamker לא חדש... עיתון הארץ הוא גייס חמישי
Like · Reply · 54 · 10 hours ago via mobile

Or Sivan פסקה 2 שורה 1-2.
אכן בושה שאתה משרת מסור של ציבור הבוחרים שלך, פשוט ביזיון. אתה צריך ללמוד ממפלגות השמאל הקיצוני שמשרתות את הציבור הפלסטיני במקום את ציבור הבוחרים שלהם.
Like · Reply · 33 · 9 hours ago

Yehonatan Gafsou בנט אנחנו צריכים עוד מטרדים כמוך בממשלה
Like · Reply · 31 · 9 hours ago via mobile

Moshe Firoz אני לא דתי-מתנחלי אלא חילוני תל אביבי וכאחד מהשולחים שלך אני אומר לך תודה שאתה מיצג את האינטרסים שלי
Like · Reply · 30 · 9 hours ago

Dror Dvash מעולה!
עם עיתון הארץ נגדך אתה בטח עושה משהו חיובי למען המדינה!
תמשיך ככה
Like · Reply · 27 · 9 hours ago

Ben Smolarz הארץ זה פשוט תמימות פתטית של אוכלוסיה מנותקת מהמציאות ואחת שבורחת ממנה, בנט אתה בדעותיך המנהיג הנכון, אתה איש מוסר בעל עמוד שידרה שלא ימכור את נשמתו עבור פסיכופטים שמאלניים שגרים בקצה הר ולא רוצים לראות מה קורה מסביבים. אני בחרתי בך ואמשיך לבחור יש בך משהו ישר משהו טוב משהו מנהיגי שהמון זמן לא ראינו . אל תיכנע ללחצים הזויים של אנשים קיצוניים שימכרו את אמם בשביל להיראות טוב בעיני אחרים
Like · Reply · 27 · 9 hours ago

Gabriel Dahan אם ״הארץ״ כתבו עליך כך. אני מצביע עבורך בבחירות הבאות. אני למדתי שכל מה שהעיתון הזה כותב טובת המדינה מחייבת לעשות ההפך. אגב טלי פחימה בשביל העיתון הזה היא לוחמת חופש
Like · Reply · 26 · 9 hours ago via mobile

Roni Sharabi אם עיתון הארץ שונא אותך אז אתה טוב ליהודים.
Like · Reply · 26 · 9 hours ago

Tomer Barina כן, אתה בדיוק המטרד שבגללו למעלה מ60 שנה אין שלום......
לפחות יש קצת צחוקים על הבוקר

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר