28-07-2013, 21:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.08.05
|
|
תרגום חופשי...
1. סגן שר ההגנה אישר שבגלל הרשלנות שלו לא הגיש בזמן את הבקשה לאישור ותוקפה פג בתאריך 6 ביולי. שר ההגנה הפולני אישר לו גישה לסודות המדינה לחודשיים הנוספים עד גמר הבדיקות.
2. הבדיקות כוללות שאלות אודות רכושו של המועמד, נטיותיו המיניות, קשריו מחוץ לנשואין ובדיקות פסיכיאטריות.
3. הכתב הישראלי כלל לא ציין זאת ולדעתי הוא "יושב" בווארשה ולא כדאי לו להעמת עם שרותי הבטחון הפולני. הוא קצת "התקופף" והביא הרבה מילים וצילומים אשר לא שייכים לעניין, רק בכדי למלא כנראה "מכסה" מסויימת של אותיות.
4. בקשר לטילי ספייק מישראל , זה לא סוד שאני לא מרוצה וחברת רפאל צריכה לבצע כמה שינויים אחרת לא נקנה יותר את הטילים- אמר הגנרל.
5. איפה יש בכתבה בכלל אודות המלטי"ם...??? כאן צריך לשאול את כתב "הארץ" בווארשה
סגן השר שהוא גנרל בדימוס היה מפקד חיל היבשה הפולני והתפטר לאחר שתקף בחריפות את שר ההגנה בהקודם KLICH שהממשלה לא ציידה את חיילי פולין בציוד המתאים.
כאשר הגיע ארונו של אחד הקצינים שנהרגו באפגניסטן אמר:" אהובים של האלהים-נהרגים צעירים"
את האזרחים במשרד ההגנה האשים שאת המלחמה הם יודעים רק מהסרטים....
"לא הביורוקרטיה צריכה להגיד לנו איך אנו צריכים להלחם. אנו רוצים שיקשיבו לנו מה דרוש לנו. לקחו לנו ציוד והשאירו לנו אחריות. עוד יגיע היום ומי שאשם במות הקצין DANIEL AMBROZINSKI ייתן את הדין"
לאחר דברים האלה, לא ניתן היה שהגנרל ימשיך לעבוד עם שר ההגנה הקודם.
היום גנרל SKRZYPCZAK מאוד פופולרי בפולין, משרד לבטחון פנים מתנקם בו למרות שסגן שר ההגנה
הוא אישיות אהודה מאוד בקרב הצבא ועם הפולני.
נ.ב
לאחר העריכה:
אולי מי מהחברים כאן בפורום יסב תשומת הלב של מערכת עיתון "הארץ, על אי אילו "דיוקים" בכותרת ובכתבה מווארשה.
לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה
אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו
נערך לאחרונה ע"י האזרח בתאריך 28-07-2013 בשעה 22:03.
|