במקור נכתב על ידי KenMasters
הצלחת לפספס בענק את כל העיקרון. נתחיל בדוגמא שבוודאי לא תנחם אותך:
יש לי חבר, נקרא לו א', 1.70, היום כבר נשוי אבל מהתיכון וכל שנות העשרים לא רק שזיין הרבה בחורות, ברמה שקשה לו לשחזר את כולן, היו לו גם חברות יפיפיות ואיכותיות, ממשפחות עשירות, שאחרים היו מזילים עליהן ריר. הוא ממש לא עשיר, פנים ממוצעות, בלי בגרות ובלי מקצוע. סטלן היפסטרי. אגב, מעולם לא שמעתי אותו מתייחס לגובה של עצמו. מעולם. אני מניח שזה אפילו לא התחלה של אישיו מבחינתו. פעם אחת שמעתי את אחת החברות שלו, יפיפיה איכותית, שהיתה יותר גבוהה ממנו, אומרת, לא בפניו, שזה הדבר היחיד שהיתה משנה בו. הוא לעומת זאת היה מעודד אותה לעזוב אותו מתי שבא לה, כי הוא בכלל לא מפחד מזה, והוא ימצא מישהי מעולה גם אחריה. וזה בדיוק כל הסיפור שלו. בחורות נמשכות לבטחון. הן יגידו את זה תמיד. רוב הגברים פשוט לא מבינים את המשמעות של המילה הזו, ולמה נשים מתכוונות כשהן אומרות את זה. בחורות בישראל הן לא קשות יותר, הן פוחדות יותר. לכן הן פחות נגישות, ונוטות להעמיד את הגברים במבחנים מוקדם מאוד. מי שמעמיד את הבחורות במקום, ולא נותן לסיטואציה בעייתית לשבור אותו, ומראה כמה שזה קטן עליו, כי יש לו ביטחון אמיתי במי שהוא, יזכה בהמון בחורות, כששאר הגברים יבכו ש"בחורות נמשכות למאניקים". והוא היה מאניק, בלי להתנצל. לפעמים יותר מדי, אבל תמיד מספיק כדי לפרוץ את הקליפה העבה. הוא גם ידע להראות חום ואהבה מהר מאוד, לפעמים גם 2 דק' מרגע ההיכרות. לפעמים מיד. מה שעוד הראה בטחון. אם הוא לא קיבל חזרה חום ואהבה זה לעולם לא הפך אותו לעוין כלפיהן, מה שעוד הראה בטחון, כי הוא נתן להן להבין שהוא לא ציפה לדבר בתמורה, פשוט היתה לו אהבה לתת. בהתחלה כשהוא אמר לי שבחורות נמשכות אליו בגלל האישיות שלו, בגלל ההתנהגות שלו לא הבנתי. ניסיתי לתרץ את זה בכל דבר אחר. לשמחתי האסימון הזה כבר נפל מזמן.
ובשורה התחתונה, יש לי בשבילך חדשות רעות וחדשות טובות:
החדשות הרעות הן שזה לא הגובה שלך שדופק אותך, זה האישיות שלך. פיספסת לגמרי את מקור הבעיה.
החדשות הטובות הן שזה לא הגובה שלך שדופק אותך, זה האישיות שלך. עם הגובה אין מה לעשות, עם האישיות יש הרבה.
|