18-06-2013, 14:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.12.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי יוני.1
אז ב92 לא היה צריך מאבטח בכל חור, אז ?
|
אז מבזבזים על זה כסף. אם לא אכפת לך - בוא נוציא את הכסף מהכיס שלך ולא מהכיס שלי.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי יוני.1
עד 2006 לא היה צריך ממ"ד בחיפה ומעבר
|
נכון. המצב עוד יותר גרוע ממה שהוא תאר. כל הכסף על אזעקות צבע אדום וכיפות ברזל והשד יודע מה. יפה מאוד. בטעות יצא לך משהו נכון בהודעת השטות הזאת.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי יוני.1
זמנים משתנים ואם כל הכבוד לפגליין ששלט בכל שכם עם גיפ' אחד, עם ובלי הסכמי אוסלו העלות בהחזקת שכם היתה עולה.
|
הזמנים משתנים מעצמם. הבאת המחבלים וחימושם היא שינוי שמישהו עשה. לא משהו שקרה מעצמו. בלי הסכמי אוסלו העלות אולי הייתה עולה ואולי לא. אני אומר שהיא בכלל הייתה יורדת. אני הייתי אומר שהיא הייתה יורדת לאפס. אני הייתי אומר שהיא הייתי הופכת לשלילית והיינו מרוויחים מהשליטה בשכם. בגישה שלך, ללא טיעונים, אפשר להגיד כל שטות. בלי הסכמי אוסלו היו מקימים שגרירות ראלית בירושלים והחייזרים היו באים ועוזרים לנו לשלוט בשכם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי יוני.1
לא סתם הוא בחר להדגיש שלא היו פיגועי [/B]התאבדות לפני אוסלו, זה נותן את התחושה שלא היו פיגועים בכלל, שאתה כמובן יודע שזה לא נכון.
|
כמו שחלק מהאנשים יודעים - ספק אם אתה בתוכם - לפני אוסלו היו יחסית מעט פיגועים [B]מכל הסוגים בתוך הטריטוריה הקרקעית שבשליטת מדינת ישראל. הצבר החמור ביותר היה כמובן בתקופת האנתפאדה השניה, אבל היו כמה פיגועים קשים במיוחד החל מתקופת אוסלו, וכבר הוסבר כיצד אוסלו היה הגורם לפיגועים שבאו בתקופת שלאחריו (ולא מיד ביום שלאחריו, כמו שחכמולוג עלול לטעון).
ציטוט:
במקור נכתב על ידי יוני.1
וכפי שכתבתי, אני לא כלכלן אבל נראה לי שהוא לא חישב את האינפלציה בחישוב שלו.
|
נו אז? איך האינפלציה קשורה למשהו?
|