26-04-2013, 16:46
|
|
|
חבר מתאריך: 25.06.05
|
|
בעיית השתנה עם חתולה
היי חברים, אשמח לעזרתכם!!! יש לי חתולה (מדגיש חתולה, לא זכר) אנגורה לבנה, בת כשנתיים, מורגלת לעשיית צרכים בארגז חול ולמעט הבעיה שמיד אספר לכם אין לה בעיה של עשיית צרכים במקום שהוא לא ארגז חול.
בחודשיים האחרונים החתולה פיתחה תחביב חדש, באופן קבוע, במידה ואשאיר את חדר השינה שלי ללא השגחה ועם דלת פתוחה, היא תכנס, תעלה לי על המיטה ותשתין שם. זה קורה באופן קבוע ולכן אני חייב לדאוג שהחדר שלי תמיד סגור וכשאני שוכח... מצפה לי הפתעה בין הסדינים.
החתולה עצמה מעוקרת וכמו שציינתי כבר יודעת לעשות לבד בארגז החול שלה ככה שלא ברור לי למה היא מתעקשת להשתין לי במיטה (אגב, הרגל שהתפתח די הרבה אחרי שלמדה לעשות בארגז החול שלה). בשבוע האחרון החדר שלי היה סגור ככה שהיא לא יכלה להכנס אז במקום היא מצאה ערימה של כביסה יבשה שלי שחיכתה להכנס לארון הבגדים ופשוט השתינה עליה. אמנם לא היו שם רק בגדים שלי אבל רובם המכריע היה שלי.
אשמח לעצות והסברים בנושא מדוע היא מתעקשת להשתין על דברים שלי (יכול להיות שהיא עושה דווקא???) כי אני כבר ממש אובד עצות. אדגיש שוב שמעבר ללהשתין לי במיטה ובכביסה שלי היא לא עושה צרכים בשום מקום אחר למעט ארגז החול שלה...
תודה לעוזרים!!