בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "dump\זרוק (של פורום קו"ט)"
מרטין סקורסזה, במאי "כנופיות ניו-יורק" הודיע שהוא עובד על סידרה שתתבסס על הסרט.
Miramax and Academy Award-winning director Martin Scorsese announced today that they are developing a television series based on the film Gangs of New York
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "dump\זרוק (של פורום קו"ט)"
שחקנים שמאלתרים לנוכח שינויים בתסריט/צילום/תקלה כזאת או אחרת:
דיקפריו המשיך לצלם את הסצינה בקנדילנד (ג'נגו ללא מעצורים) גם לאחר שניפץ באמת את הכוס בידו, נחתך ודימם).
הית' לדג'ר באביר האפל, בסצינת פיצוץ בית החולים- הפיצוץ הגדול לא עבד לפתע, בשל תקלה בחומרי הנפץ, והוא פשוט המשיך לשחק את המשחק, מכה בשלט הרחוק כמו בטלוויזיה מקולקלת, בודק את הסוללות וכו', עד שהפיצוץ התרחש והוא קפץ בהפתעה אמיתית.
ויגו מורטנסן, בסצינה באחד מסרטי שר הטבעות, בה הוא מגלה שכל האורקים שחטפו את 2 ההוביטים נהרגו על ידי הפרשים, והוא מסיק מכך שגם ההוביטים מתו- בועט בקסדה שהיתה שם, ואז נופל על הברכיים בצער. רק שהוא בעט באמת בקסדה, ושבר את הבוהן, כך שהכאב שלו היה אמיתי, והוא לא הפסיק לצלם.
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "בסין תוקרן גרסה מורחבת של איירון מן 3"
כתבה קצרה ומעניינת על סרטים אמריקאים שמוקרנים בסין:
"לא כל אחד יכול פשוט לבוא לסין ולהקרין איזה סרט שבא לו. הרשויות בסין מגבילות את מספר הסרטים ה"זרים" שמקבלים אישור הקרנה מדי שנה. עבור הסרטים שזוכים להקרנה סינית, זאת לפעמים חגיגה גדולה. "משימה בלתי אפשרית: קוד הצללים" הכניס ברחבי העולם 694 מיליון דולר; מתוך אלה, 101 מיליון דולר הגיעו מסין – הרבה מעל ומעבר למה שהסרט הכניס בכל מקום אחר מלבד ארה"ב".
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "מסתבר שאריזה משפחתית (הסדרה..."
הייתי צופה בה בערוץ הילדים של ערוצי זהב. נראה לי שהיו משדרים אותה בחופש הגדול.
הדמות של קנת' מ"רוק 30" היא מאין הבן דוד הטלוויזיוני של באלקי מ"קרובים רחוקים מאוד".
אזהרת נוסטלגיה
אחח... אני מת על השירי פתיחה שהיו עושים לסדרות בשנות ה80
שמועות חדשות לגבי מה שמתוכנן בסרטים הבאים של יקום מארוול:
איירון מן 3-
זהירות - ספויילר!
בסצינה שלאחר הקרדיטים איירון מן יטוס לחלל, שם הוא ייפגש עם שומרי הגלקסיה, עוד קבוצת גיבורי על של חברת מארוול. מה שנשמע הגיוני, כי איירון מן היה או עודנו חלק משומרי הגלקסיה בקומיקס, ובנוסף- החבורה הזאת פגשה לפי הקומיקס את תאנוס, שלפי מה שהיה בסוף האוונג'רס, לאחר הכתוביות, יהיה הרשע באונג'רס 2. וגם- אמור לצאת סרט שומרי הגלקסיה לפני האוונגר'ס. כך שהכל יוביל לשם
אוונג'רס 2/3 וסרט חדש לענק הירוק:
זהירות - ספויילר!
בסוף האוונג'רס 2, האילומינטי (חבורה של גאונים, בהם טוני סטארק, פרופסור קסבייר, ריד ריצ'ארדס ועוד) יחליטו שהענק מהווה סכנה גדולה מדי לכוכב, ויגלו אותו לכוכב לא מיושב.
פה ייכנס סרט חדש על הענק:
הענק יגיע בטעות לכוכב שכן מיושב, יהפוך לגלדיאטור ויביס את הדיקטטור המקומי. לאחר מכן יתחתן עם אחת הלוחמות וישלוט בכוכב. לרוע המזל, החללית שהביאה אותו תתפוצץ, תהרוג אנשים רבים בהם גם אשתו ההרה של הענק. או אז הענק יבקש נקמה באילומינטי ובבני כדור הארץ. זאת העלילה של חוברת הקומיקס PLANET HULK.
המשך לשמועה- הענק יחזור לכדור הארץ עם כמה מלוחמיו, ויתחיל להשתולל שם, תוך שהוא מביס את מרבית גיבורי כדור הארץ. זאת תהיה העלילה של האוונג'רס 3, בה למעשה הענק יהיה הרשע של הסרט. גם עלילה זאת לקוחה מהקומיקס, במקרה הזה WORLD WAR HULK. אם זה המצב, זה יהיה מדהים.. אני מקווה שזה נכון.
אהלן חברים, התלבטתי הרבה אם לפתוח אשכול נפרד, או לכתוב פה. בסוף החלטתי באופן שרירותי לכתוב פה.
אני מרגישה שאני חייבת לשתף אתכם במה שאני מרגישה, כי אם אני לא אוציא את זה אני פשוט אתפוצץ...
אתמול התחלתי לראות סדרה, שמה בכותרת. ראיתי 4 פרקים אתמול ו6 היום... הרגע סיימתי את הפרק האחרון ואני רשמית מכריזה שזו הסדרה הכי טובה שראיתי בחיים...
זו סדרת מתח משטרתית שוודית/דנית, שעוקבת אחרי מעלליו של רוצח סדרתי פסיכופט. האירופאים האלה הם חולי נפש, אין להם גבולות. זה חולני. הסדרה בת 10 פרקים, כל פרק באורך 58 דקות. מהדקה הראשונה ועד האחרונה הייתי מרותקת למסך, העלילה לא הפסיקה להפתיע. בדרך כלל אני מצליחה לנחש והכל צפוי לי, הפעם הצליחו להפתיע אותי בכל פרק מחדש... והסוף בכלל. אני עד עכשיו רועדת מהאדרנלין. אני אוסיף פה קישורים לכל מיני מידע, מי שיש לו זמן פנוי, והוא אוהב את הז'אנר (למרות שזה לא דומה לשום סדרה או סרט מתח שראיתי בחיים) - ממליצה מכל הלב. קחו בחשבון שסביר להניח שתראו את הכל ברצף. זה בחינם בויאודי של הוט.
ואו, יש המון.
המון סדרות- למשל סטארגייט, לסיים את עקרות בית נואשות (הפסקתי בזמנו בסוף עונה שלישית), האוס, גולשים בזמן, המתים המהלכים (זה נשמע זוועה בעברית)
זירת הפשע (הכל מההתחלה), עמוק באדמה (הכל מההתחלה) וכו'.
מבחינת סרטים יש לי איזה 300 סרטים שאני צריכה לראות... קשה לי לציין שמות ספציפיים.
אם אתה ממש רוצה אני יכולה לרשום מה התווסף לרשימה לאחרונה.
אם מישהו מתאכזב מהפרק הראשון, כדאי להמשיך לראות כי פרק 9 ממש טוב. חח
פרטים מהעונה הזו והעונה הבאה:
זהירות - ספויילר!
הייתי בטוח שאוגוסט יחיה.
למרות שנראה שמרטין יהיה לא רלוונטי בחקירות אחרות:
ספויילר לעונה הבאה: מרטין שם.
(תרגום גוגל):
A rusty old cargo ship on its way through the Sound cut suddenly off course and steering in the direction of the Öresund Bridge. Maritime surveillance in Malmö calling ship but gets no response. Up on the empty bridge oaks operator calls. Whose boat and what's on board? This is the beginning of a dramatic crime spree, forcing the Swedish and Danish police to once again collaborate and Saga Norén will have reason to seek out her colleague Martin Rhode. Together they must risk everything to avert the threat. http://www.svt.se/bron/det-blir-en-ny-sasong-av-bron
יוצר "ורוניקה מארס" וכוכבת הסדרה גייסו מהציבור כמעט 6 מיליון דולר...
...ליצירת סרט בהשראת הסדרה.
"קמפיין הקיקסטארטר של יוצרי "ורוניקה מארס" עלה לכותרות כבר לפני חודש, כשהצליח לגייס סכום של 2 מיליון דולר מתרומות גולשים בתוך פחות מ-10 שעות. בזכות ההצלחה התקבל האישור להפקת סרט דל תקציב, שיחזיר אל המסך את דמויות סדרת הקאלט, לשמחתם של מיליוני מעריציה ברחבי העולם.
אבל כאן זה לא נגמר, מפיקי הסרט הותירו את הקמפיין באוויר למשך 30 יום מתוך מטרה להגדיל עד כמה שניתן את התקציב עד כמה שניתן. ביום שישי נסגר הקמפיין סופית עם מספרים חסרי תקדים, שבוודאי יעודדו סרטים נוספים לנסות את שיטת גיוס הכספים הזאת: יותר מ-5.7 מיליון דולר בסך הכל..."
בבגדול אני די שונא סרטים ישראלים אבל לא בכל יום פטריק-פאקינג-סטיוארט (מסע בין כוכבים, אקס מן) מופיע בסרט ישראלי וכשזה קורה זה אירוע מספיק מיוחד כדי שיציינו אותו בדאמפ של קולנוע וטלוויזיה
אז נכון, גם תמורת כרטיס חינם לא הייתי הולך לראות את הסרט הזה אבל פטריק פאקינג סטיוארט... איך גייסו אותו לדבר הזה? האם הבמאי הישראלי שלח לסוכן של השחקן מכתב בו הצהיר שהוא חולה סרטן עם מספר חודשים אחרונים לחיות והחלום שלו זה לביים סרט עם פטריק פאקינג סטיוארט?
יותר מדי ספקולציות על קפטן אמריקה 2, כבר לא יודע מה לחשוב.
1. בסרט יופיעו קרוסבונז ושרון קרטר, שבקומיקס רצחו את הקפטן, במסגרת אירועי חוק הרישום ומלחמת האזרחים. האם ייתכן שהקפטן ימות בסרט הזה, והאוונג'רס 2 יהיה על מלחמת האזרחים בין גיבורי הקומיקס שתומכים ברגולציה לבין אלו שמתנגדים? קשה לי להאמין, כי לשם כך האוונג'רס 2 צריך לכלול גם את האקס מן ושאר גיבורים, שמפוזרים בכל מיני אולפני קולנוע.
2. בסרט יופיע חייל החורף, באקי שנחשב למת בסרט הראשון. בנוסף, שמועות עקשניות על רוברט רדפורד בתור בכיר בשילד שמתגלה כסוכן של הידרה. בסדרה המצויירת אוונג'רס יש פרק על שובו של באקי, כיצד עבד שטוף מוח תחת סוכן כפול של הידרה בממשל ארה"ב, שמתגלה כגולגולת האדומה, ששרד גם הוא את השנים הארוכות. זה כבר יותר הגיוני.
מעניין האם ארנים זולה, שיהיה גם בסרט הזה, ייכנס בגירסת הרובוט שלו.
בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "טריילר ראשון לסרט: Hobbit: The Desolation of Smaug"
נו יופי, ישימון הסמאוג בלי לשמוע אותו מדבר (בספר הוא הרבה יותר מסתם מפלצת, הוא די חכם ואף מערים על בילבו), לגולאס לא קשור לכלום, ואיפה ביורן? אני כבר לא מדבר על זה שאזוג מופיע שם..
לצערי דבילי מדי. ברגע שראיתי את טיריון לאניסטר מאוד רציתי שזה ימצא חן בעיני אבל לא הרגשתי שזה שווה מחיר של כרטיס קולנוע. בבגדול אהבתי את הרעיון של חבר'ה שאוהבים להעמיד פנים שהם אבירים מקבלים את ההזדמנות להתמודד עם יריב אמיתי אבל זה משהו שמתאים יותר בתור סרט לילדים.
די.סי ממשיכה להוציא סרטי קומיקס מצויירים. בעוד הסרטים המצולמים שלה לא הצליחו להיות להיטים גדולים (אמנם היה באטמן אבל היה גם גרין לנטרן..), לעומת סאגת הנוקמים של מארוול, המצויירים שלה עולים פי עשרות מונים על אלו של מארוול. גם בסדרות (סופרמן ובאטמן משנות ה-90) אך במיוחד בסרטים.
יצא ל-DVD הסרט החדש ושמו justice league war.
הטריילר
שיר רלוונטי מתמיד, מתוך הסרט-מחזמר "שיער" (1979) - Where do I go
בקטע הזה, קלוד צועד מלא בחששות ולבטים אל לשכת הגיוס בניו יורק, אשר ממנה הוא אמור להישלח למארינס ומשם - למלחמה בוייטנאם (זה מזכיר לי את "ללכת אל, ללכת מ.. ללכת כי כולם הולכים") -