20-03-2013, 15:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.08.05
|
|
מה נמצא בספריית הסטים שלכם?
בעקבות האשכול של רוג על הסייל המתקרב, חשבתי שיהיה מעניין לראות - איזה משחקים יש לכם בספרייה של הסטים?
תעלו סקרינשוט, ותנו כמה מילים על המשחקים שיש לכם.
הנה שלי:
פרטים:
אני בעיקר מחכה לSTARCRAFT 2 ולBIOSHOCK INFINITE, אבל יש לי כמה מעבירי זמן לא רעים בכלל:
בצד הנוסטלגי- BEYOND GOOD AND EVIL ובלדורס גייט. שני משחקים שאהבתי מאוד והתחשק לי לשחק עוד קצת. בנוסף קניתי לאחרונה את "פסיכונאוטס" של טים שייפר. משחק פלטפורמר לא רגיל כמו שאפשר לצפות מסטודיו כמו דאבל פיין. שווה מאוד.
בנוסף, יש גם את פורטל 1. את השני פחות אהבתי, ותמיד כיף להרביץ איזה שעתיים עם הפורטל הישן והטוב. העוגה היא שקר!
בצד השוטר- COD שקניתי לאח שלי מתנה (אני שונא SHOOTERS) ובורדרלנדס 2 (שדווקא אהבתי מאוד, למרות ההצהרה הקודמת). כמובן גם HALF LIFE, כי אי אפשר שלא לאהוב אותו, גם אם SHOOTERS הם הסיוט המתמשך שלך.
בצד הRPG- ככלל, RPG זה הז'אנר האהוב עלי, ולכן לצד סקיירים (שעליו יש לי כבר יותר ממאה שעות) קניתי את FALLOUT NEW VEGAS ואחרי שסיימתי איתו קניתי גם את FALLOUT 3 GAME OF THE YEAR EDITION. שניהם טובים מאוד, ומחסלי שעות מפחידים.
בצד האסטרטגיה- לצד DOTA 2 שחבר שלח לי הזמנה ועוד לא הצלחתי ממש להיכנס אליו (למה אין הסברים לעזאזל? מעולם לא שיחקתי משחקים כאלה, איך אני אמור להבין איך הם עובדים?), יש את CIV 5 (אדיר) ואמפייר טוטאל וור (מאכזב. אולי אני אקנה מחדש את ROME ולא אקנה יותר משחקים של קרייטיב אסמבלי. יש גבול למחזור שאני מוכן לסבול).
בגזרת הMMO- יש לי את GUILD WAS 2 לא בסטים (אחרי שעתיים משחק הבנתי שזה לא בשבילי) ואת TEAM FORTRESS. באופן כללי אני לא מי יודע מה בקטע של משחקים און ליין (הטענה מוכרת - אני משחק כדי להתרחק מהחברה, אז למה שאני ארצה לחבור מרצוני החופשי לחבורה של דבילים און ליין?), ולכן כמות הזמן שאני משקיע בהם די נמוכה.
משחקים מחוץ לסטים- אססין קריד 3 שעוד לא סיימתי. בינתיים כיפי, אבל ארוך כמו הגלות...
וזהו. מה איתכם?