מדריך להוספת דברים למוטורולות כמו נגן וידאו!!! משהו פצצה..
דבר ראשון, אני לא לוקח שום אחריות על הנאמר פה, מי שיעשה את אחד הדברים פה זה על אחריותו בלבד!! אם אינך מבין או מסתבך - פשוט תפסיק ועל תנסה!
אוקיי אז ככה אני שיניתי את ה C380 שלי זה אמור לעבוד על עוד פלאפונים של מטורולה כל הVXXX אבל לי אני מושג כי אני לא ניסיתי.
אז ככה יש תוכנה נחמדה לבעלי המוטורולות שנקראת P2KTools שאיתה אפשר לשנות כל דבר בפלאפון שבניהם את יכול להוסיף נגן וידאו - כן כן הC380 שלי מנגן קבצי 3gp!!
בנוסף אפשר לעשות איתה עוד כל מיני דברים אבל זהירות שלא תתדפקו את הטלפון..
עכשיו לעבודה: תפעילו את התוכנה, תלחצו על Connect
תחכו כמה שניות עד שהוא התחבר ואז תלכו לתפריט Other Functions
שם תלחצו על הכפתור Read Options
ולאחר מכן תלחצו על Multimedia שם תבחרו בVIDEO ועכשיו לפלאפון שלכם יהיה נגן וידאו!
אתם מוזמנים לשחק אם שאר האפשרויות אבל זה לא כל כך מומלץ.....
בנוסף אפשר לעלות אם התוכנה צלצולים תמונות וקבצי וידאו....
אם צריך אני יעלה מדריך איך לעלות קבצים...
בנוסף אם יש ביקוש אני יעלה מדריך איך להעיף את הלוגו המעצבן של ORANGE...
נערך לאחרונה ע"י dhefetz בתאריך 13-07-2005 בשעה 16:54.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dhefetz שמתחילה ב "מדריך להוספת דברים למוטורולות כמו נגן וידאו!!! משהו פצצה.."
1) כןןןןןןן משהו בנזונה, איך מורידים את הORANGE
2) התוכנה הזאת דפוקה לגמרי, איך חיששה לי את הפלאפון
אני מחקתי את הצלילים עם האייקון של המנעול
מאז נדפק לי הפלאפון
אני לא יכול להחליף צלצולים
לא לשנות את השעון מעורר
לא לשנות את הTHEMES
מישהו מחו"ל עשה לפלאפון שלו BACKUP ושלח לי אותו
ולצלצולים אין אייקון של מנעול
אז עדיין הפלאפון שלי דפוק
אתה לא חייב להכניס את הבעיה שגרמת למכשיר שלך לכל אשכול. אולי תודע בעובדה שאין שום קשר בין התוכנה "הדפוקה" (שהיא תקינה, פועלת מציון ונכתבה ע"י אדם שעומד שתי מדרגות מעלינו בסולם האבולוציוני) לזה שיש לך שתי ידיים שמאליות, אינך מסוגל להבין את פרוש המושג "גיבוי" וגם לקרוא את המדריך של התוכנה לפני שאתה משתמש בה.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי tal1 שמתחילה ב "אחי תסביר בבקשה איך אני מעיף..."
המנעולים האלה הם קבצים מוגנים על ידי זכויות יוצרים וכל התוכנה כולה סמוכה לזכויות יוצרים בסופו של דבר שעון מעורר מסכם בצלצול ולהחליף THEME גם מחליף לך סוג צלצול יש ל שני פתרונות אפשריים הראשון זה לצבוע ת'מכשיר בתכלת לזרוק אותו לכינרת ולראות אם הוא יצוף או לעשות לו FLASH לגרסא המקורית.... אני בזה לא יכול לעזור לך לעצמי בוקשי הצלחתי לעשות.....
ולהעיף ת'אורנג' מהמסך ראיתי כאן מדריך איפה שהוא או שזה היה בפורום אחר?? לא יודע תחפש בדפים קודמים אוליי יפול לך משהו ליד... סע לשלום ידידי המפתחות בפנים!