14-02-2013, 00:21
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
חוצמזה שסוף סוף חטפתי את צינון החורף הבלתי נמנע?
(וזה טוב כי אתה מחכה לו וכל הזמן פוחד שיפול על זמן ממש לא טוב).
1. היום בעבודה חגגו יומולדת לשותפה שלי למשרד. זה לא מעניין - ולא אלאה אתכם בפרטים על המאפים שהובאו מאםפם... מה שמעניין זה שפתאום חשבתי על זה שיום ההולדת שלי נופל כשאני במילואים מה שאומר שיש לי שנה חופש מהרמות הכוסית המטופשות שעושים לך ליומולדת במשרד! (למרות שאת מסדר הנשיקות על הלחי מבנות המחלקה הרוסית הייתי כן שומר...). לצעוק "כן" כל מי שחושב שיומולדת במשרד זה בעעע....
2. הצלחתי לקמבן סופ"ש בדאבלין ולראות מופע של להקה אהובה עלי במיוחד (משהו של זקנים - לא לגיל שלכם... גיטרות, באס, תופים... מוסיקה שלא מופקת ע"י מחשב וכל מיני כאלה סטאפ...). אז גם אהיה באירלנד בפעם הראשונה (מת על מדינו תשמדברים שמה אנגלית), גם זה נופל על סופ"ש ללא העדרות של מעל יום עבודה, גם אולם שאומרים שהוא מעולה וגם הופעה בסיבוב הופעות שזכה לשבחים מקיר לקיר (ואולי הפעם האחרונה שאני רואה אותם). ובהזדמנות זאת איחולים לכל עשרות אלפי הספאמרים/האקרים/גנבים/חארות שאני לא יודע מה שמם המקצועי שבגללם בשביל למצוא זוג כרטיסים בנאדם צריך 15-30 פעם להקיש כל מיני צירופי אותיות עפ"י צילום לא מובן - אני מאחל לכם שתחטפו את מה שיש לסטיבן הוקינג - ותחיו עם זה שלושים שנה כמו הוקינג - רק בלי שיהיה לכם כסף, כבוד או עבודה. ימניאקים בניזונות.
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 14-02-2013 בשעה 00:30.
|