13-01-2013, 11:45
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
בנוסף ישנן זכויות מסוימות שהשאיפה היא שתהיינה לכל אדם. (חופש תנועה, חופש עיסוק וכד')
כפועל יוצא מכך אנחנו לא יכולים להישאר בשטחים.
|
למה צריך לדחוף את השטחים לכל מקום? חשבתי שאנחנו בדיון על ערביי ישראל? אתה רואה אותי דוחף את יהודי ארה"ב לכל דיון על יהודים במדינת ישראל?
או שסתם אתה לוקח על עצמך את דמותו של קאטו הזקן?
ציטוט:
הצד השני של זה היא שאזרחות היא מחייבת.
לא אכפת לי מה חושב האזרח. (בין אם זה ערבי שקורא לי פשיסט, בין אם זה חרדי שרואה בי חמור) אכפת לי מה עושה האזרח. זכותו לחשוב ולהגיד מה שהוא רוצה. כשזה מגיע לעשיה כולם אמורים להיות שווים בפני החוק.
לטוב ולרע.
|
נכון, אבל אז צצים אנשים כמוך ואומרים "זה לא ייתכן שמדינת ישראל שכבשה את טייבה פתאום מכילה על תושבי היישוב את חוקיה, זה לא חוקי לא אתי ולא בלהבלה".
ציטוט:
לוקלוק צודק, יש אפליה, אני אזרח סוג ב' יש לי חברים בכיתה שהם עוד לא בני 24 והם כבר בסוף בית הספר לרפואה שלהם.
אתה צודק, נהג ההסעות הדרוזי שלי קיבל חתיכת אדמה בגלל שירותו הצבאי.
החרדי גם הוא אזרח נבחר לעומתי. הוא פטור משירות צבאי ועבודה ויש לו משכנתא בתנאים מעודפים.
|
זה הייתי אני.
ציטוט:
במדינה שאני רוצה לחיות בה, אתה יכול להתפלל למי שאתה רוצה, לחשוב מה שאתה רוצה. אבל אתה צריך לקיים את החוק.
אתה צריך ללכת לצבא, לעבוד, לשלם מסים.
לא אכפת לי מה חושב הערבי, אבל במידה ויורים על אזרחי המדינה שלו והוא קיבל פקודה להגן עליהם במסגרת שירותו הצבאי הוא יהיה מחויב למלא את הפקודה הזאת.
מצד שני, תפיסת עולמם של אלו במנהל המקרקעים לא תוכל להחליט שלקבוצות מסוימות מקצים יותר/פחות קרקעות מסיבות לא ענייניות.
|
אה, אז תגיד שאתה רוצה לחיות בנרניה וזהו...
|