17-02-2013, 09:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.01.12
|
|
הביקורת בעין הדג: (אתר ביקורות הסרטים הישראלי הטוב ביותר)
"מת לחיות ביום טוב" יכול לשמש כר פורה לדיון בנושא הסבוך של המתת חסד. במקרה הזה, המתת חסד של סדרות קולנועיות ... "מת לחיות ביום טוב" הוא הסרט שאליו סדרות סרטים אחרות צריכות להצביע ולהגיד ליקיריהן: "אם פעם יקרה לי משהו רע, אני רוצה שתבטיח שתהרוג אותי. רק אל תיתן לי להפוך ל… זה" ... הבעיה הגדולה של הסרט היא לא שהעלילה היא אידיוטית, אם כי היא בהחלט מאוד אידיוטית ... הבעיה הגדולה של הסרט היא גם לא התסריט, וזאת למרות שהתסריט הוא אחד הדברים הכי חובבניים שתוכלו לזכות לשלם עליהם 38 ש"ח בעתיד הנראה לעין ... אילו היה לסרט הזה שם אחר, הוא לא היה גורם הרבה נזק: סתם עוד סרט מחורבן שאף אחד לא ישים לב אליו, וכנראה ייצא ישר ל-DVD ... אם יש לכם אהדה כלשהי לסדרת " מת לחיות", הולך להיות לכם יום ממש רע".
מאז שהסרט יצא הדירוג שלו באתר imdb רק צונח כלפי מטה ונכון לעכשיו הוא עומד על 6.2 (לפי הצבעות של יותר מ9,000 איש - שזה הרבה יותר אנשים מאשר משתתפים בכל סקר ממוצע).
אכן סרט שלא שווה לבזבז עליו את הזמן. אפילו בבית, בצורה פיראטית, לא שווה לראות אותו. אפילו אם זה יום כיפור ובגלל תקלה ברשת אף אתר לא עובד חוץ מאתר עם לינק לצפייה במת לחיות 5 - גם אז לא שווה לראות אותו.
|