10-12-2012, 11:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.12.06
|
|
חנוכיה לי יש
כבר הרבה שנים שתכננתי להכן חנוכיה נחמדה מפימו, אבל רק עכשיו, כשיש לי דירה משלי, יצא לי להוציא את זה גם לפועל.
החומרים הם פימו, מעט טוליפ לקישוט וצלחת זכוכית שאמא קיבלה פעם מאיזה דודה. הפימו שלי ממש ישן, בן 6 שנים בערך (אני עובדת ממש חסכני וגם לא עושה בתכיפות כ"כ גדולה, רק כשיש מוזה כמו עכשיו) ובהתחלה ממש נאבקתי איתו. הוא היה יבש, מתפורר וכמעט בלתי ניתן לעבוד איתו. אמא העלתה רעיון לנסות לרכך עם חומר כלשהו, נכנסתי לגוגל ומצאתי מספר בלוגרים חביבים מYNET ומתפוז שנתקלו באותה בעיה ורככו את זה עם קרם ידיים או עם שמן תינוקות. לקחתי שמן תינוקות וניסיתי ללוש, זה ריכך את זה כמו קסם ואפילו סייע בהחלקת התוצר הסופי והדבקת חלקים. ממליצה בחום לכל מי שיש לו פימו ישן שהוא חשב לזרוק..
כמובן שע"מ לשמור על הדמויות מפגעי הנר, מרחתי לכה לפימו. אני מקווה שלא תהיה יותר מדי עוגמת נפש, אבל לקחתי את הסיכון. נבדוק הערב מה העמידות
על החלק התחתון של הצלחת עשיתי מסגרת בטוליפ וכתבתי "חג שמח" בכתב מראה, כדי שיקראו את זה נורמאלי מהצד השני. עשיתי גם 4 עיגולים בפינות בתור רגליים, אבל הטוליפ כבר בהעמדה הראשונה התקלף.. נשארה רק המסגרת והכיתוב לעת עתה.. את הדמויות הדבקתי באקדח דבק.
אחרי 3 ימים של עבודה, להלן התוצאות: