לא ייאמן אבל סמואל מרוצ'סטר שבאנגליה כבר עשתה מהכפיות האלה עסק של ממש. היא גובה 60 דולר לשעת כרבול, מגיעה לסכומים של 260 דולר ליום עבודה, ומתחבקת עם כ-30 אנשים מדי שבוע, גם גברים וגם נשים. "אני חושבת שנולדתי עם הידע כיצד להתכרבל. התרכבלות היא בריאה וכיפית". העסקים עובדים מצוין, תודה ששאלתם. כל כך מצוין, שהיא מעסיקה שוליית כרבולים בשם קולין. היא עדיין לא התכרבלה עם לקוח "בזמן אמת" לבדה, אבל חלקה לקוח עם סמואל במה שנקרא "כרבול כפול" - אחת מכל צד. "לקוחות מגיעים אליי מכל מיני סיבות. רבים מהלקוחות המבוגרים שלי הם אלמנים, והם רק רוצים מישהו להיות לצידם ולחוות מגע. חלק מהלקוחות הצעירים נמצאים בין מערכות יחסים, חלק נמצאים במרכז מערכת יחסים בעייתית ורק רוצים מגע אנושי". ההתכרבלות יכולה להתרחש בכל פינה בביתה, אך רוב הלקוחות מעדיפים להתמקם במיטה הזוגית שבחדר השינה. מדי העבודה כוללים פיג'מה והלקוחות יכולים לגעת בסמואל בכל אזור, מלבד אזורים המכוסים בהלבשה תחתונה.
בדרך כלל הקירבה הפיזית של ההתכרבלות גורמת לזה שהמותק של הגבר יתנפח. מה היא עושה במצב כזה? היא בטח לא יכולה לספור את כמות הפעמים שבהם מישהו הציע לה תוספת תשלום תמורת... תוספת.
נערך לאחרונה ע"י צ'אקי. בתאריך 06-11-2012 בשעה 15:30.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "בדרך כלל הקירבה הפיזית של..."
Q. What if I become sexually aroused during my session?
A. Don't worry, it happens! Although sexual activity is not permitted, arousal is perfectly normal and should not make anyone feel uncomfortable. http://www.thesnuggery.org/policies_faq.html
בכל מקרה האנגלים הפוצים האלה רק צריכים לעבוד באיזה משרד הנהלת חשבונות ממוצע ושמה בחינם יקבלו בטונות בחורות שמתחבקות בחינם ואפילו מוכנות להרטיב לך את הכתף בדמעות מעורבות בסמארק, אם תסכים לשמוע את הסיפורים שלהן על החבר הבטלן ששורף להן את הכסף, וכאלו. אז נכון שיש להן ריח של קנט-ארוך והמון שחורים על האף, אבל היי! זה בחינם.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "בקיצר היא עושה בודי מסאג' סופר יקר"
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי MiRi_GrEEn שמתחילה ב "אני לא מבינה באיזו זכות את..."
אני מחבקת מקצועית, גברת נכבדה. אמנם כרגע אני עובדת בארטר, ולא מרוויחה מזה כסף, מירי_גרין, אבל זה לא אומר, שאני, לא יודעת מה אני אומרת גברת מירי-ירוק-אדום-כחול.
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי MSR שמתחילה ב "כע, היא לא ממש הצליחה בבית ספר לזנות..."
מזכיר לי את אחד הפרקים בתכנית "עיר החטאים" (Sin Cities, לא קשור לקומיקס/סרט) שהמנחה פגש בחורה צעירה שרוצה להיות כוכבת פורנו.
הצרה הייתה שיש לה ברכיים דפוקות, כך שהיא לא יכולה להתכופף הרבה זמן, רפלקס ההקאה אצלה חזק, והיא גם לא בולעת.
הוא צפה לה קריירה מאד קצרה בתחום..
"אבישג ביקשה מדוד שיתחתן איתה, אך דוד סירב משום שכבר היו לו 18 נשים. אבישג התלוננה שזהו רק תירוץ בטענה שדוד כבר זקן ולא מסוגל להיות עם אשה. בתגובה, דוד קרא לבת-שבע ובא עליה 13 ביאות."
דער פאק