15-10-2012, 16:31
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
בוא נגד את האמת...
סביר להניח שהקרובה לא הייתה פרגית צעירה ואתה מזועזע מזה שמצאת ויברטור שהיה שייך לאדם שלפי התפיסה שלנו בעקרון אמור להתעסק בלזכור מתי התור שלו למכון מור, לא לשכוח לשתות מאלוקס ולקנות משחה להקלה על טחורים... הרי אם הקרובה הייתה פרגית צעירונת אז זה היה מטריד הרבה הרבה פחות...
אני כבר יודע שהיחס של הילדים שלי למיניות של ההורים שלהם תהיה שונה מאוד מזו שהייתה לבני דורי לזו של ההורים שלנו וכן הלאה וכן הלאה. לא איכפת לי אם זה יקרה (עם הבנים לפחות) או לא אבל יש לי הרגשה שיגיע היום ואעמוד במעמד המביך של לדבר על אחד הבנים על פרטים טכניים של זיונים. שונה מאוד מהעמדה הנוחה של אנשים מהדור של אבא שלי שפעם בחמש שנים, אולי, ובמצב רוח מוזר במיוחד, היו אומרים תוך כדי נהיגה לשכונה של סבתא וסבא "פה הייתה גרה אחת שאני וחבר שלי זיגמונד הלכנו לדפוק אותה" ואז היו מתחרטים ואומרים "תשכח שסיפרתי". יש משהו מקל, עבורי, בלדעת שהילדים שלי לא יצתרכו לחיות בהכחשה עם העובדה שההורים שלהם גם היו מזדיינים, ולא זה עם זה אפילו, כשהיו צעירים. תמיד ריחמתי על הטיפוס של הערסים שצריכים להחזיק במוח מחיצה אטומה מבטון מזויין שמפרידה תודעתית בין הנשים (AKA "כולן שרמוטות שרוצות כסף" בערסית) ובין "אמא/אחות/חבר'השלי".
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 15-10-2012 בשעה 16:34.
|