בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "תגידו, בערב יום כיפור המקומות בילוי פתוחים?"
אני מניח מן הסתם שאתה מתכוון כשכיפור יוצא (כאילו, היום בערב) - לא ערב יום כיפור.
נראה לי שזה משתנה ממקום למקום. למשל, בתי הקולנוע נפתחים אבל ההצגה הראשונה בסביבות 21:00 - 22:00. אם אתה רוצה ללכת למקום ספציפי כדאי לך להרים טלפון או לבדוק באינטרנט.
ראיתם את זה?? ראיתם את זה?? הוא פשוט בא משומקום וחטף לנו את ה"תודה לכולם" למרות שהוא לא היה חלק מהכולם שעזרו לNarion
זה מיד נכנס לרשימת הדברים שתצטרך לבקש עליהם סליחה ביום כיפור.
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "מעניין, לפי הטריילרים חשבתי..."
זה כבר יצא בחו"ל - לפחות בחלק מהמדינות. בבגדול השנה יש שלושה סרטים שלא רציתי למות לפני שהם ישוחררו לבתי הקולנוע: הנוקמים, הבאטמן החדש ולופר. שניים כבר ראיתי אז נשאר לי עוד אחד ואז פאק איט מבחינתי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "תגידו, בערב יום כיפור המקומות בילוי פתוחים?"
כשאומרים ערב כיפור הכוונה היא לערב שבו מתחיל כיפור. ביהדות, היום הבא כבר מתחיל בשקיעה ( גיליתי את זה רק לפני כמה זמן), ולכן גם אומרים ערב שבת כשהכוונה היא ליום שישי בערב.