02-09-2012, 12:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.03
|
|
בדיוק.
אם בנאדם מעשן בפרצוף של אנשים שלא מעשנים ושם פס על הסובבים אותו - זה עניין של אופי, והוא יהיה בנאדם רע גם בלי קשר לעישון (לצורך העניין, אם אותו בנאדם יפסיק לעשן, הוא יעמוד בתחנה ויפצח גרעינים ויזרוק על הרצפה, או שיענה "אתה" אם תשאל אותו מי אחרון בתור בדואר!! רוע הוא רוע).
בנאדם שמעשן בפינות עישון או בשטחים פתוחים, רחוק מאנשים שלא מעשנים - מה אכפת לכם? למה אתם שונאים אותו? אמרתם באשכול הזה ימבה פעמים שזה בגלל שהוא מרעיל אתכם, אבל הוא לא. הוא רחוק מכם. מי שמרעיל אתכם זה בנאדם מנייאק שלא אכפת לו. אז תצאו נגד אנשים מנייאקים שלא אכפת להם...
ובכלל איך זה תקף בפורום? לא מדברת ספציפית על האשכול הזה, מדברת בכללי, כמו שסלבה אמר, כל פעם שמוזכר כאן נושא העישון קופצים עשרה ומתחילים לשנוא. מה אתם מנסים לעשות? למגר את תופעת העישון בעולם? אז נכון, זכותו של כל אחד להביע דעה, אבל השנאה הזאת... זה כל כך מרגיז. אני למשל לא אוהבת להריח ריח גוף של אנשים שלא מתקלחים. עם החוסר הגיינה שלהם הם פוגעים בעצמם, ובסביבה. ואני בחיים לא אגיד לבנאדם שהוא מסריח, אני אזוז. זה גם לא יציק לי עד כדי כך שאני ארשום את זה בכל פעם שהנושא יעלה. אני גם לא אצא נגד כל הרוסים (לצורך ההדגמה, נא לא לכעוס) שהם לא מתקלחים, כי יש מספיק כאלה שהם אנשים נורמטיביים שמתקלחים ולא חונקים אותי או לחילופין נמנעים ממקלחת מסיבות שלהם אבל מודעים לעצמם ומתרחקים מבני אדם. אני אצא נגד כאלה שלא אכפת להם ומרימים תיד שלהם מעל האף שלי.