05-08-2012, 20:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.08
|
|
המארב בסוף בוצע במקום בו הטנק נתקע (שם נעצרו הזחלים, ממש :))
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי bazz2701 שמתחילה ב "אתה בטח יודע שאין פתרונות לדברים כאלה מלבד לאלתר על המקום"
לקראת הזריחה, צוות הטנק וצוות הנגמ"חון ביצעו תרגולת הסוואה. בבוקר יצאנו בשיירה מהמוצב אל הטנק התקוע, עם טנק (כל הצוות שלי - אני הייתי טען - אבל במקום המט"ק שלי נכנס המ"פ), נגמ"חון נוסף עם החוליה הטכנית שלנו ונראה לי גם D9 (אבל לא בטוח... זה היה לפני קצת יותר מ-12 שנה, לך תזכור).
עלינו לגבעה, נעמדנו בעמדה אחורית בחלקה הפונה דרומה של הגבעה, והמ"פ והחוליה הטכנית הלכו ברגל עד לטנק התקוע (כמה עשרות מטרים) בחיפוי שלנו בטנק. האמת, תיקנו את הטנק ממש מהר - תוך פחות משעה הזחל עלה בחזרה מחובר. אחרי זה כולנו חזרנו למוצב, לא ירו עלינו והיה דווקא מאוד שקט ונחמד - למעט T-55 של צד"ל שהבהיל אותנו כשהצד"לניקים החליטו לקחת אותו סתם לסיבוב התפרעות מחוץ למוצב שלהם (אחד נוהג בטנק והשני נתלה על התותח), שהיה לא רחוק מהגבעה עליה היינו.
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
|
|